Οι πιο περίεργοι τρόποι να “παίξεις” Overwatch

Πως θα σου φαινόταν αν αντί για πληκτρολόγιο και ποντίκι έπαιζες Overwatch με ότι ηλεκτρονική συσκευή υπάρχει; Ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα… Σκέφτηκες πότε ότι μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας φαγητό;

Ας το παραδεχτούμε, ήδη εμείς οι pc gamers θεωρούμε όσους παίζουν στις κονσόλες το Overwatch είναι “ανώτερα όντα” που καταφέρνουν να στοχεύσουν με χειριστήριο. Κι όμως υπάρχουν και οι παίκτες του έχουν πάει το παιχνίδι στο next level κάνοντας τις καλύτερες πατέντες για να διασκεδάσουν στα streams ή στα Youtube video τους. Ας δούμε τις πιο τρέλες από αυτές τις δημιουργίες:

 

Lucio σε κονσόλα DJ

O Youtuber WhyBeAre κατάφερε να συνδέσει μια κανονική κονσόλα DJ με τα controls του παιχνιδιού για να παίξει τον δικό μας DJ, τον Lucio. Σίγουρα υπάρχουν κάποια λαθάκια στις ρυθμίσεις του χειρισμού που τον δυσκολεύουν στο να κινηθεί αλλά το αποτέλεσμα ταιριάζει τέλεια στο gameplay του.

 

Winston με μπανάνες

Ο Rudeism είναι διάσημος στο Twitch για τους ανορθόδοξους τρόπους που χρησιμοποιεί για να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Αφού έφτασε 100 level στο World of Warcraft με dancepad αποφάσισε να χρησιμοποιήσει… Μπανάνες για να παίξει τον αγαπημένο μας Harambe aka Winston του Overwatch. Έτσι λοιπόν ο Rudeism μπορούσε να πηδήξει, να περπατήσει και να χτυπήσει με το Tesla Cannon του, με λίγη δυσκολία φυσικά. Μετά από κάποιες ώρες μπορούμε να πούμε ότι είχε αρχίσει να τα καταφέρνει!

 

 

Symmetra με φούρνο μικροκυμάτων

Για άλλη μια φορά ο Rudeism πήγε το Overwatch σε άλλο επίπεδο συνδέοντας με το παιχνίδι έναν φούρνο μικροκυμάτων για να παίξει. Η λογική του ήταν ως εξής “Because Symmetra uses microwaves, or something… that’s the best I’ve got,”. Τι άλλο τρελό θα δούμε άραγε!

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!