Οι μετοχές της Blizzard έπεσαν κατά 7% μετά την ανακοίνωση του Diablo Immortal

author image από Rania | More | 0 Comments | 07 Νοέ 2018

Χάρη στην αποκάλυψη του Diablo Immortal την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Blizzcon, οι μετοχές της Activision Blizzard πήραν την κάτω βόλτα.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, οι μετοχές της Activision Blizzard έφτασαν στο κατώτερο σημείο μετά από αυτό το γεγονός. Συγκεκριμένα, έπεσαν κατά 7.2%, σύμφωνα με το Bloomberg. Παρόλα αυτά, κατάφερε και επανήλθε πριν κλείσει το εμπόριο εκείνης της ημέρας.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι η μετοχή της Activision Blizzard πλέον κοστίζει 64.34$. Τον Ιανουάριο βέβαια η μετοχή είχε ξαναπέσει πολύ χαμηλά πετυχαίνοντας χειρότερη πτώση από την τωρινή.

Όλα αυτά γιατί η Blizzard ανακοίνωσε ένα παιχνίδι το οποίο δεν περίμενε κανείς και κανένας fan της δε ζήτησε. Αν είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Diablo IV, οι μετοχές της θα είχαν εκτοξευθεί στα ύψη, όπως είχε γίνει και με την ανακοίνωση του Black Ops III.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι γενικότερα τα παιχνίδια στο κινητό κυριαρχούν στη βιομηχανία. Κανονικά ένας νέος τίτλος σαν αυτόν στο κινητό θα έπρεπε να είχε αυξήσει τις μετοχές της εταιρίας. Δυστυχώς, η Blizzard δεν υπολόγισε την ανταπόκριση των fans της πριν αποφασίσει να ανακοινώσει ένα τέτοιο παιχνίδι.  Ένα καλό παράδειγμα της απογοήτευσης των fans της μετά την ανακοίνωση είναι το γιουχάισμα που δέχθηκε η Blizzard όταν δήλωσε ότι το Immortal δε θα κυκλοφορήσει στο PC.

Ευτυχώς -αν είναι αλήθεια ότι η Blizzard φτιάχνει το Diablo IV– μια ανακοίνωση του εν λόγω τίτλου μπορεί να μην αργήσει να έρθει μετά από όλα αυτά. Κάτι πρέπει να γίνει για να ανέβουν και πάλι τα νούμερα και είναι ξεκάθαρο ότι το Immortal δε θα καταφέρει να το επιτύχει αυτό από μόνο του.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio