Ξεχάστε το Blizzard World του Overwatch!

Ένα από τα διαθέσιμα maps του Overwatch, αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για το Blizzard World, του οποίου η διαγραφή αποφασίστηκε λόγο του bug που ταλαιπωρούσε τους παίκτες.

Δεν αρχίσαμε καλά με το νέο event του Overwatch. Χθες ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Winter Wonderland (όπως και έγινε), αλλά με καθόλου ομαλή λειτουργία. Το συγκεκριμένο θεματικό πάρκο (Blizzard World) αντιμετώπιζε ιδιαίτερο πρόβλημα με bugs. Συγκεκριμένα, ο παίκτης «φυλακιζόταν» με το που γινόταν spawn.

Το bug αυτό ταλαιπώρησε αμέτρητους παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν την παραμικρή κίνηση! Κι όμως, η μετατροπή των spawn rooms σε …φυλακές, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα. Το Reddit φιλοξένησε πολλές αναφορές για την μη κίνηση των payloads (πάντα στο ίδιο map). Οι αναφορές κάνουν λόγο για freeze στην είσοδο, ακόμη κι αν κάποια ομάδα βρίσκεται αρκετά κοντά.

Blizzard, όπως ήταν αναμενόμενο, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο θέμα αυτό:

«Λόγο της διάστασης που έχει λάβει το πρόβλημα, έχουμε θέσει προσωρινά ανενεργό το Blizzard World. Μέχρι να επιδιορθώσουμε την κατάσταση, το map θα μείνει ανενεργό σε όλα τα regions και για όλες τις πλατφόρμες.»

«Δεν έχουμε κάποιο ΕΤΑ να μοιραστούμε για το πότε το Blizzard World θα επαναφερθεί στην λειτουργία. Προς στιγμήν, αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και θα παρέχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση μέσω της σελίδας και του Twitter».

Επίσης, η Blizzard ενημέρωσε μέσω του Twitter πως έθεσε εκτός λειτουργίας και τα arcade modes. Αναφερόμαστε σε αυτά που περιέχουν το συγκεκριμένο map, δηλαδή τα Νo Limits και Mystery Heroes.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε