«Ξαφνικός θάνατος» προστίθεται στο Clash tournament του LoL!

Το νεοσύστατο «Clash Tournament» που περιμένει τους φίλους του League of Legends θα έχει μια μεγάλη πρωτοτυπία! Όπως έγινε γνωστό μέσα από την σελίδα με τις FAQ, θα εισαχθεί ο «ξαφνικός θάνατος». Όμως, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; 

 

Απέχουμε μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του περιβόητου Clash Tournament στο League of Legends. Είναι κάτι το οποίο αναμενόταν πολύ καιρό από τους οπαδούς του παιχνιδιού. Μετά και τα δεκάδες beta tests που έγιναν σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όλα είναι έτοιμα για το λανσάρισμα του νέου αυτού mode. Συγκεκριμένα, δεν είναι παρά ένα κλασσικό tournament, το οποίο, κατά κύριο λόγο θα γίνεται σε τριήμερη βάση (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή). Θα χωρίζεται σε βαθμίδες τουρνουά που ξεκινούν από 16 και φτάνουν έως τις τέσσερις ομάδες για όσους δε διαθέτουν μπόλικο χρόνο.

Στην αρχή κάναμε λόγο για το «ξαφνικό θάνατο», ο οποίος αναμένεται να παίξει τεράστιο ρόλο στο αποτέλεσμα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε περισσότερες πληροφορίες. Η ίδια η Riot φρόντισε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να μας ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σκοπός της εταιρείας είναι να υπάρχει ένα σίγουρο χρονικό όριο διεξαγωγής ενός αγώνα, το οποίο θα είναι τα 70 λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, ας δούμε τι αναφέρεται στο φύλλο FAQ του Clash Tournament:

«Μετά από 60 λεπτά, οι πύργοι θα γίνουν πιο ευάλωτοι και εύκολοι στο να πιεστούν. Στα 65 λεπτά, τα κτήρια θα αρχίσουν να αυτοκαταστρέφονται, με σειρά βαρύτητας (towers, inhibitors, nexus turrets και το nexus). Μέχρι τα 70 λεπτά, η νικήτρια ομάδα θα έχει αναδειχθεί. Μπορεί να δείχνει ως η ύστατη επιλογή, αλλά έτσι έπρεπε να πράξουμε, καθώς θέλουμε ένα συγκεκριμένο όριο στα παιχνίδια μας».

Θυμίζουμε πως το νεοσύστατο αυτό mode θα ξεκινήσει την επίσημη λειτουργία του στις 25 Μαΐου. Τα έπαθλα έχουν να κάνουν με in-game ανταμοιβές, αλλά οι υπεύθυνοι της Riot ήδη σκέφτονται χρηματικά και άλλων ειδών δώρα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio