Νέο open-world action RPG από τους δημιουργούς του Forza Horizon

Η Playground Games, εταιρία γνωστή για τον racing τίτλο Forza Horizon, έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει ένα νέο open-world action παιχνίδι, με την βοήθεια δυνατών ονομάτων στο game development που έχουν εργαστεί μεταξύ άλλων στα GTA V, Hellblade και Metal Gear Solid.

Η τελευταία δυνατή προσθήκη στο “ρόστερ” της Playground Games , είναι ο Sean Eyestone, που παίρνει τον ρόλο του production director, αφού εγκατέλειψε την θέση του ως senior producer του Battlefront II στην EA DICE. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Eyestone έχει εργαστεί στην Kojima Productions, σε πολλά Metal Gear Solid παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των open-world Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και Ground Zeroes. Επιπλέον, ανάμεσα στα πολλά ονόματα των νέων προσλήψεων , ξεχωρίζουν αυτά των Will Kennedy και Juan Fernandez di Simon, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε Rockstar North και Ninja Theory αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα ο Kennedy ήταν game designer και στην συνέχεια online mission designer του GTA V.

Όπως φαίνεται, η Playground Games αποφάσισε να επενδύσει σε πολύ δυνατά ονόματα του χώρου με αρκετή εμπειρία σε open-world τίτλους. Έτσι το αποτέλεσμα μοιάζει απο τώρα επιτυχημένο, ή τουλάχιστον ένα πολύ δυνατό project στο οποίο οι διοικούντες της Playground Games πιστεύουν πάρα πολύ. Για αυτόν το λόγο προχώρησαν στην αγορά ενός δεύτερου studio, δυναμικότητας 200 και πλέον ατόμων το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο 2018, διπλασιάζοντας έτσι το ανθρώπινο δυναμικό της Playground Games στα 400 άτομα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα για αυτό το πολύ φιλόδοξο (όσο και ακριβό) project της Playground Games που έρχεται σε μια περίοδο όπου στούντιο κλείνουν και άτομα απολύονται στην βιομηχανία του gaming.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε