Ο νέος ήρωας του Overwatch ονομάζεται Baptiste

Ο νέος παίκτης του Overwatch ονομάζεται Jean-Baptiste Augustin

Jean-Baptiste Augustin

Η Blizzard Entertainment έβγαλε έναν νέο ήρωα για το Overwatch, τον Jean-Baptiste Augustin ή αλλιώς σκέτο Baptiste για συντομία. Ο συγκεκριμένος παίκτης χαρακτηρίζεται σαν «γιατρός της μάχης», οπότε πολύ πιθανόν να είναι support ή healer.

Ο επίσημος λογαριασμός του Overwatch στο Twitter, δημοσίευσε μια ιστορία για το πως προέρχεται ο Baptiste. Στην οποία βλέπουμε μικρό και ορφανό τον Baptiste στον πόλεμο Omnic, ο οποίος αποτελεί μια παγκόσμια μάχη μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ. Επιλέγει μια δραστήρια ζωή με τον Talon και κάποιους άλλους ήρωες όπως την Widowmaker και την Sombra.

Στο βίντεο της ιστορίας του Baptise αναφέρεται ότι έχει κάνει λάθος επιλογές για τη ζωή του, αλλά πλέον είναι έτοιμος να πολεμήσει για έναν καλύτερο κόσμο. Είτε πυροβολώντας ενάντια στους εχθρούς, είτε χρησιμοποιώντας επιδέσμους για να γιατρέψει την ομάδα του, η επιλογή είναι δική σας.

Ωστόσο αν και αποκαλύφθηκε ο νέος παίκτης, η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Παρόλα αυτά φαίνεται να είναι ένας ήρωας με θεραπευτικές δυνάμεις αλλά και με ικανότητες DPS.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio