Νέοι πιθανοί ήρωες στο Overwatch !

Μερικά hints που μας έχει δώσει η Blizzard στο Overwatch όλο αυτό το καιρό, ίσως είναι στοιχεία για νέους heroes που θα δούμε στο μέλλον, εσείς τι λέτε ;;

 

DOOMFIST

 

doomfist-overwatch

 

Πολύ ακούγεται το όνομα του Doomfist, του θανάσιμου αντιπάλου του Winston, όπου τον πρωτοείδαμε σε διαφημίσεις στο Numbani. Επίσης είχαμε δει την γροθιά του στο πρώτο cinematic του Overwatch, και πλέον οι αφίσες γράφουν ”Coming Soon”.

Λέτε να δούμε τον Doomfist να σπέρνει την καταστροφή σύντομα ;;

 

ATHENA

athena-overwatch-omnic

 

Την Athena την γνωρίσαμε στο cinematic ”Recall” όπου ο Reaper την είχε σχεδόν hackάρει αλλά κατάφερε να κάνει reboot και έτσι να μην αφήσει να τις πάρουν πληροφορίες της ομάδας του Overwatch. Είναι πιστή φίλη του Winston και τέλος είναι η φωνή που ακούμε κατά την διάρκεια που παίζουμε ένα match, και μας ενημερώνει εάν χάσαμε, νικήσαμε κλπ.

Ο λόγος που πιστεύουν ότι θα υπάρξει και σαν ήρωας στο Overwatch, είναι διότι έχει αρκετό lore και όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, πλέον έχει και την δική της εμφάνιση.

 

LIAO και ένας ακόμη

original-overwatch-crew

 

Δυστυχώς για αυτούς τους δύο Heroes δεν έχουμε πολλές πληροφορίες, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ήταν στην παλιά ομάδα του Overwatch όπως βλέπουμε και στην παραπάνω εικόνα. Η εικόνα προέρχεται από το cinematic της Ana και βλέπουμε τους: Gabriel Reyes (Reaper), Jack Morisson (Soldier: 76), Torbjörn, Mcree, Mercy, Reindhart, Pharah, Ana και τους δύο χαρακτήρες που δεν τους ξέρουμε ακόμη.

Αν λάβουμε υπόψιν, ότι και ο Reaper, Soldier: 76 και Ana επέστρεψαν στην ενεργό δράση μετά την διάλυση της ομάδας του Overwatch, τότε είναι αρκετά πιθανόν να δούμε και τους άλλους δύο !

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε