Νέα trailers για το Quake Champions

Νέα trailers έχει κυκλοφορήσει εδώ και μια βδομάδα η Bethesda για το Quake Champions, ένα από τα πιο παλιά FPS games που σίγουρα οι παλιοί νοσταλγούν και οι νέοι gamers ανυπομονούν!

Ξεκινάμε με την ανακοίνωση της close beta στο Quake Champions, όπου εκεί μπορούμε να κάνουμε sign up και βλέπουμε λίγο arena gameplay για το πως θα είναι το game:

  

Μετά βλέπουμε την πρώτη Champion για το Quake, την Nyx, όπου τα abilities της είναι Active Ghost Walk και Passive Wall Jump. Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω video:

  

Μετά περνάμε στην παρουσίαση της πρώτης Arena όπου ονομάζεται Blood Coverant. Καθώς βλέπουμε την arena στο παρακάτω video,βλέπουμε και άλλους Champions και λίγο gameplay, πέραν της αρένας  μπορούμε να πούμε ότι είναι ότι καλύτερο:

  

Και τέλος, για τώρα φυσικά, έχουμε τον Scalebearer, τον επόμενο Champion στο Quake με Active Abilitie το Bull Rush και σαν Passive Heavyweight. Σε αυτό το video βλέπουμε κιόλας, πέραν του Scalebearer που λιώνει τρέχοντας τους αντιπάλους του, μια νέα arena που σύντομα θα την δούμε πιο αναλυτικά:

  

Γενικά η Bethesda, έχει επαναφέρει δύο παλιά games και μάλιστα με αρκετή επιτυχία, το DOOM μπορούμε να πούμε σαν Single Player είναι αρκετά καλό ενώ το Quake Champions σαν mutlyplayer αρκετά υποσχόμενο. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα και κάντε sign up πατώντας εδώ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε