Νέα Monopoly με θέμα Overwatch θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Η Monopoly με θέμα Overwatch θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, θα είναι μια διαφορετική Monopoly, όχι η κλασσική, και με άλλο θέμα.

Η συλλεκτική έκδοση Monopoly Overwatch αποκαλύφθηκε στην έκθεση παιχνιδιών της Νέας Υόρκης 2019. Το παιχνίδι θα επιτρέπει τους παίκτες του Overwatch να μεταφέρουν τη δράση του βιντεοπαιχνιδιού στο επιτραπέζιο, καθώς θα πρέπει να συλλέξουν διάφορα αντικείμενα και loot boxes ώστε να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τον εκδότη Hasbro, οι παίκτες θα δημιουργούν μια ομάδα τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού τους και θα μάχονται για να κερδίσουν υψηλές βαθμολογίες με αποτέλεσμα να νικήσουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει έξι κάρτες αρχηγών, 16 κάρτες αντικειμένων και εννέα κάρτες loot boxes, τέσσερις κάρτες υπενθύμισης, μία κάρτα θανάτου, μία κάρτα ικανότητας, ενενήντα πλαστικές μάρκες που δίνουν hp, ένα premium box, έναν οδηγό παιχνιδιού και έξι χαρακτήρες οι οποίοι είναι η Tracer, η Mercy, ο Lucio, ο Reaper, η D.VA και ο Winston.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από τα GameStop με αρχική τιμή $49,99. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμένεται στις 15 Ιουνίου.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε