Νέα ταινία της Marvel μπορεί να επαναφέρει έναν αγαπημένο χαρακτήρα

Το MCU Cosmic επιβεβαίωσε τα γυρίσματα της ταινίας του ήρωα του Ρίτσαρντ Ράιντερ με το όνομα Nova, τα οποία έχουν ξεκινήσει στα Marvel Studios. Το κοινό ζητάει εδώ και χρόνια τη δημιουργία αυτής της ταινίας, αλλά φαίνεται ότι η κατάλληλη στιγμή για την εμφάνιση ενός χαρακτήρα που έχουμε καιρό να δούμε είναι η 5η Φάση.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Θάνος (Josh Brolin), παρά το γεγονός ότι ο Τρελός Τιτάνας δεν έχει καμία σχέση με τον Nova στα κόμικς. Θα μπορούσε, όμως, να έχει σχέση με τις ρίζες του στην εκδοχή των γεγονότων του MCU. Στην ταινία ‘Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας’, ο Θορ (Chris Hemsworth) ενημέρωσε τους Φύλακες του Γαλαξία για την καταστροφή του πλανήτη Ξάνταρ από τον Θάνος. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το είδαμε ποτέ στην ταινία. Θα μπορούσαμε να το δούμε, όμως, στην ταινία του Nova. Γιατί, ρωτάτε;

Στα κόμικς, ο Ράιντερ παίρνει τη δύναμη των Nova Corps από το τελευταίο μέλος τους που επιζεί. Αν ο Θάνος κατέστρεψε τον Ξάνταρ, πιθανότητα εξαφάνισε και τους Nova Corps. Φαίνεται λογικό να επέζησε ο Ντεΐ (Rhomann Dey) και να είναι αυτός που θα του δώσει τις δυνάμεις. Σίγουρα η καταστροφή του Ξάνταρ θα ήταν μια εντυπωσιακή έναρξη για την ταινία του Nova, με τον Θάνος να εμφανίζεται για ακόμη μια φορά, για να συναρπάσει το κοινό.

Παρόλο που θα περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε ποιος έχει επιλεχθεί για το ρόλο, φήμες θέλουν τη Marvel να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Dylan O’Brien, πρωταγωνιστή του Teen Wolf. Αναμένουμε να δούμε ποιος θα ενσαρκώσει το ρόλο τελικά.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε