Περισσότερα Νέα σχετικά με το νέο παιχνίδι της Riot!

 

Από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της Riot Games, η εταιρεία έλαβε αρκετή κρητική για το “s” στο Games δεδομένου πως το μόνο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει είναι το League of Legends.

Η αλήθεια όμως είναι πως η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες δουλεύει επάνω σε άλλο παιχνίδι εδώ και τρία χρόνια. Χωρίς να διαρρέουν και πολλές πληροφορίες στο ευρύ κοινό σχετικά με το project αυτό, η πρώτη ένδειξη που είχαμε για το νέο παιχνίδι έγινε πέρυσι τον Οκτώβριο με μια ανάρτηση που έγινε στο επίσημο site της Riot Games για καινούργιες θέσεις στο R&D. (Research and Development)

Για αυτές τις καινούργιες θέσεις εργασίες γράφτηκε και ένα άρθρο την ίδια μέρα που είχε τίτλο “Putting the S in Riot Games” (Βάζοντας το “S” στην Riot Games).

Μπορείτε να βρείτε τις ανοιχτές θέσεις για την ομάδα του R&D της Riot Games, εδώ.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά λοιπόν είχαμε κάποια ενδιαφέροντα tweets του Ryan Scott, γνωστού και ως Riot Morello ο οποίος έγραψε:

“Γεια σας παιδιά, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με το LoL, καθώς δουλεύω στο R&D.” Το προφίλ λέει ακόμα LoL. Derp. Το έφτιαξα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις σχετικά με αυτό το tweet στο οποίο ο Morello απάντησε χωρίς να αποκαλύπτει και πολλά πολλά, αλλά από τις πληροφορίες που μοιράστηκε, μπορούμε να πούμε πως δουλεύει επάνω σε παιχνίδι το οποίο θα βάλει το “s” στην Riot Games. Αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι σαν τα mini-games που έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά θα πρόκειται για ένα standalone παιχνίδι.

Σχετικά με το είδους του παιχνιδιού δήλωσε πως “το εύρος είναι πολύ μεγάλο ακόμα και πως θέλουν να φτιάξουν ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεχωρίσει και δεν θα είναι παρόμοιο με πολλά άλλα παιχνίδια.

Τέλος, επιβεβαίωσε πως “εκτός και αν δεν καταφέρουμε να βρούμε τι θέλουμε να κάνουμε, ναι θα υπάρξει καινούργιο παιχνίδι εκτός από το LoL στο μέλλον”.

Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σύντομα σχετικά με το Project στο οποίο ανήκει ο Morello και πως θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Kohar over and out!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε