Νέα αναφορά επιβεβαιώνει την εμφάνιση των Titans στην Κρίση του Arrowverse (βίντεο)

Μη μας πάρετε την μπουκιά απ’ το στόμα πάλι, όμως.

Τον περασμένο Αύγουστο βγήκε στην επιφάνεια μια αναφορά που αποκάλυπτε την εμφάνιση των Titans στην Κρίση του Arrowverse. Παρόλο που ανακαλέστηκε, μια νέα αναφορά επιβεβαιώνει ότι η αρχική είδηση είναι σωστή και δίνει και λεπτομέρειες σχετικά με τη σκηνή στην οποία θα τους δούμε.

Σύμφωνα με τον Pagey, έναν YouTuber, οι χαρακτήρες των Titans θα εμφανιστούν στην Κρίση. Στο βίντεό του που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Pagey ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις γι’ αυτό, αλλά λέει ότι μπορεί να τις αποκαλύψει αργότερα.

Περιγράφοντας τη σκηνή, λέει ότι η σύντομη εμφάνισή τους θα πραγματοποιηθεί στον Titans Tower τη νύχτα. Οι χαρακτήρες -που δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί- στέκονται ηρωικά κι ατενίζουν από το παράθυρο. Η αναφορά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα και προέρχεται από ανώνυμη πηγή, οπότε ας μην την πάρουμε τοις μετρητοίς και απογοητευτούμε. Παρόλα αυτά, στο σενάριο έχει σημειωθεί ότι η σκηνή -που θα γυριστεί στο Τορόντο- έχει ήδη γυριστεί.

Ο Pagey παρείχε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με τη σύντομη εμφάνιση του Robert Wuhl (Alexander Knox) και του Burt Ward (Robin). Λέει ότι κι αυτοί θα έχουν την ίδια αντίδραση στην ταινία με αυτήν των Titans στη σκηνή που αναφέρθηκε πιο πάνω. Πρόσθεσε, επιπλέον, ότι η εφημερίδα που θα κρατάει ο Wuhl θα έχει τη φωτογραφία του Μπάτμαν που υποδύθηκε ο Michael Keaton, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο γάμο του με τη Σελίνα Κάιλ (Catwoman). Μέχρι τώρα, ούτε αυτές οι λεπτομέρειες έχουν επιβεβαιωθεί για την Κρίση.

Το crossover του The CW θα βασίζεται στο κόμικς του 1985 των Marv Wolfman και George Perez με το ίδιο όνομα.

Αυτή τη στιγμή, η σειρά των Titans βρίσκεται στο δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου με το φινάλε της σεζόν που θα προβληθεί στις Η.Π.Α.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε