Μπορεί το Smite να ανταγωνιστεί Dota 2 και LoL;

Το League of Legends και το Dota 2 πρωταγωνιστούν στις ζωές των gamer εδώ και πολύ καιρό έχοντας νικήσει κατά πολύ τα άλλα παιχνίδια αυτής της γενιάς. Η κλίμακα αριθμού των παιχτών που παίζουν σε καθημερινή βάση αυτά τα παιχνίδια είναι εκατομμύρια.

Από ότι φαίνεται όμως υπάρχει και τρίτος μνηστήρας γύρω γύρω.

Αυτό το παιχνίδι είναι το Smite.

Το Smite έχει κερδίσει πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό και η φήμη του έχει ανέβει κατακόρυφα.Από της 1/14/2016 έως και της 2/22/2016 το Smite μέτρησε κοντά στα 1 εκατομμύριο καινούργια account.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει αυτό το παιχνίδι έναντι στο League of legends και στο Dota 2 είναι πως μπορείς να το παίξεις όχι μόνο στο PC αλλά και στο Xbox one αλλά και στο PS4 σε λίγο καιρό.

Επίσης το Smite χρησιμοποιεί Third person camera αντί για πανοραμική,  πράγμα που έδωσε ώθηση στην Ubisoft να χρησιμοποιήσει αυτήν την κάμερα στο “For Honor” και την  Epic games στο  “Paragon” βλέποντας πως αυτήν η λήψη του παιχνιδιού αρέσει στον κόσμο. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι όμοια μεταξύ τους και όλα μπορούν να απειλήσουν του League of legends.

 

smite

 

Μια τεράστια μερίδα των gamers θα ήθελαν να δουν το LoL και το Dota να παίζονται σε κονσόλες, το Smite όμως αυτήν την εναλλακτική ιδέα την έχει κάνει πραγματικότητα. Οι τωρινοί ενεργοί λογαριασμοί στο Smite ανέρχονται στα 14 εκατομμύρια ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχε 10.

Ενώ το Smite ολοένα και ανεβαίνει σαν παιχνίδι εξ αιτίας πιο πολύ της πρόσβασης του παιχνιδιού σε κονσόλες  μήπως πρέπει η Riot και η Valve να ανησυχούν λίγο παραπάνω; Μήπως πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να φέρουν και αυτές τα παιχνίδια τους και σε κονσόλες;

Αυτό βέβαια είναι κάπως ακατόρθωτο αν φανταστεί κανείς πόσο περίπλοκο πρέπει να είναι το χειριστήριο για να παιχτούν αυτά τα 2 παιχνίδια.

Όλα αυτά μας φέρνουν στο συμπέρασμα πως το Smite θα είναι η μεγάλη απειλή για τα επόμενα χρόνια. Δεν λέμε πως μπορεί να φτάσει στα επίπεδα LoL και Dota 2 αλλά με την άνοδο που έχει και θα συνεχίσει να έχει όπως δείχνουν όλα μπορεί και να το κάνει.

 

ΠΗΓΗ:SEGMENTNEXT.COM

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε