Μπορεί τα «ψωμιά» του Fortnite να είναι λίγα ακόμη

author image από Rania | News | 0 Comments | 06 Σεπ 2018

Παρόλο που το Fortnite ταρακούνησε τη βιομηχανία των παιχνιδιών το 2018, μπορεί επιτέλους να έφτασε στο peak του και να άρχισε να φθίνει σιγά-σιγά.

Σύμφωνα με το SuperData, τα ετήσια έσοδα του Fortnite ανέβηκαν μόνο 2% το μήνα Ιούλιο παρόλο που όλο το χρόνο εκτοξεύονταν. Φυσικά, μια αύξηση 2% δεν είναι γενικά κακή, όμως, συγκριτικά με τα αυξημένα νούμερα του Fortnite που βλέπαμε τόσο καιρό, είναι σίγουρα κάτι το ανησυχητικό.

Αυτό δεν είναι το τέλος του Fortnite και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Όμως, μπορεί να μην είναι πια τεράστια απειλή για τους ανταγωνιστές του, όπως νόμιζαν οι δεύτεροι. Σε λίγο καιρό έρχονται νέα παιχνίδια τα οποία μπορεί και αυτά με τη σειρά τους να ταρακουνήσουν τον κόσμο και άλλες εταιρίες να καταφέρουν να ανέλθουν ξανά.

Επιπλέον, ενώ άλλες εταιρίες έχουν «πιστούς» παίκτες που τις ακολουθούν και παίζουν τα παιχνίδια τους συστηματικά, το Fortnite δεν έχει δείξει ακόμη να έχει τέτοια επιρροή ώστε να μείνει.

Φυσικά, οι ανταγωνιστές του παιχνιδιού σίγουρα θα εκμεταλλευτούν μια πιθανή πτώση του Fortnite. Ήδη πολλές εταιρίες έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν battle royal version ήδη υπαρχόντων παιχνιδιών, όπως είναι το Call of Duty και το Battlefield V, και έτσι μπορεί να καταφέρουν να συμβαδίσουν με τα trends της αγοράς.

Λεγόταν, ακόμη, ότι το Fortnite θα έφερνε καινούργιο κόσμο στη βιομηχανία των video games, ακόμη και άτομα τα οποία δεν είχαν ξαναπαίξει παιχνίδια ποτέ τους ούτε είχαν πληρώσει για να αγοράσουν κάποιο. Μπορεί τώρα που η πορεία του Fortnite άρχισε να επιβραδύνεται, να καταφέρει να τραβήξει καινούργιο κόσμο και έτσι να μεγαλώσει κι άλλο η κοινότητα των gamers φέρνοντας έτσι νέους παίκτες και σε άλλες εταιρίες.

Θα πρέπει, φυσικά, να περιμένουμε μερικούς μήνες για να δούμε αν η επιβραδυντική πορεία του Fortnite θα συνεχιστεί. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η κρίση της βιομηχανίας παιχνιδιών απεφεύχθη.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio