“Μουσικό” Mod στα Razer Chroma περιφερειακά

author image από Katri | News | 0 Comments | 29 Σεπ 2015

 

Είστε από τους τύπους που βαριούνται εύκολα τα χρώματα στα Razer Chroma ποντίκια ή πληκτρολόγια; Αν είστε φαν της μουσικής και θέλετε να τη νιώθετε όχι μόνο να την ακούτε, τότε το παρακάτω mod-άκι είναι ότι πρέπει για εσάς. Λέγεται Razer Chroma SDK 4.8 και το δημιούργησε ο developer του community της Razer CalcProgrammer1. Δουλεύει με κάποια chroma περιφερειακά της Razer (δεν έχουμε πληροφορία για τα υπόλοιπα) και συγκεκριμένα με:

  • Razer Blackwidow Chroma
  • Razer Mamba Chroma
  • Razer Firefly

Αυτό που κάνει το Razer Chroma SDK 4.8 είναι να κάνει τα χρώματα reactive στις αυξομειώσεις της μουσικής σαν ένα equalizer στον media player σας. Καλύτερα θα καταλάβετε όμως αν το δείτε:

 

 

Αν θέλετε να κάνετε και εσείς έτσι τα περιφερειακά σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 της Microsoft. Επιλέξτε την έκδοση vc_redist.x86.exe!
  2. Κατεβάστε το SDK Installers και εγκαταστήστε το αρχείο SDK_Chroma_Core.
  3. Από το αρχείο που κατεβάσατε στο βήμα 2 κάντε extract το Razer_Chroma_SDK_Documentation_Beta4.8.zip σε οποία τοποθεσία θέλετε. Σε αυτό το σημείο πρέπει να κάνετε δυο ενέργειες: Βρίσκετε το αρχείο “Enable SDK Support.reg” στον φάκελο και τρέχετε το x64 ή το x86 ανάλογα το τι χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σας.
  4. Κατεβάστε και τρέξτε το Audio Visualizer.

 

 

Θυμηθείτε ότι πρέπει να έχετε ανοιχτό το Audio Visualizer για να δουλέψει το mod. Επίσης αν έχετε ανοιχτό το Razer Synapse μπορεί να μην λειτουργεί σωστά καθώς θα δουλεύουν συγχρόνως 2 εφέ, οπότε προτείνω να το κλείσετε, εκτός αν βρείτε κάποιο τρόπο να τα χρησιμοποιείτε και τα δυο χωρίς πρόβλημα.

 

Screenshot_1

 

 

Αυτά είναι τα settings που δούλεψαν σωστά για το δικό μου πληκτρολόγιο. Feel free να επεξεργαστείτε τις παραμέτρους για να κάνετε το δικό σας εφέ όπως το θέλετε!

Have Fun 😉

 

Πηγή: insider.razerzone.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!