Μηνύσεις πέφτουν στην Epic Games για τα κλεμμένα χορευτικά του Fortnite

author image από Rania | News | 0 Comments | 20 Δεκ 2018

Δεν είναι σπάνιο να ζητάει κάποιος χρήματα από ένα παιχνίδι λόγω κλοπής χορού μέσω του οποίου έγινε διάσημος.

Όταν, όμως, σου κάνει μήνυση και ο Alfonso Ribeiro για κλοπή ενός τέρμα iconic χορού που εκτέλεσε στη σειρά ‘The Fresh Prince of Bel Air’, τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

Ο ηθοποιός σχετίζεται τόσο πολύ με αυτό το χορευτικό, που όσοι τον πετυχαίνουν έξω στο δρόμο, του ζητούν κάθε μέρα -σχεδόν- να τους το χορέψει. Μάλιστα, πέρσι, μίλησε γι’ αυτό το γεγονός και στο ABC.

Το emote που «αντιγράφει» το χορό του Ribeiro είναι το ‘Fresh’ που βγήκε στο παιχνίδι φέτος τον Ιανουάριο.

Νωρίτερα, όμως, είχε κάνει μήνυση στην Epic Games και ο ράπερ Terrence Ferguson, γνωστός ως 2 Milly, επειδή η εταιρία έκλεψε το χορευτικό που έκανε στο video clip του τραγουδιού του ‘Milly Rock’.

Το emote λέγεται ‘Swipe It’ και βγήκε στο Fortnite μαζί με το Battle Pass της Season 5. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, η Epic Games πούλησε το χαρακτηριστικό χορό του χωρίς την άδειά του.

Ο πιο πρόσφατος καλλιτέχνης που μηνύει την Epic Games για χοροκλοπή, είναι ο Russell Horning, γνωστός και ως Backpack Kid.

Ο Horning ισχυρίζεται ότι η εταιρία χρησιμοποίησε το χορευτικό του χωρίς την άδειά του και διεκδικεί την κυριότητα του emote ‘The Floss’.

Δυστυχώς, ο Horning, δεν έχει καν τα πνευματικά δικαιώματα του χορού που εκτέλεσε ο ίδιος εξ αρχής, οπότε δύσκολα θα κερδίσει ενάντια στην Epic Games.

Το συγκεκριμένο χορευτικό τον έκανε πασίγνωστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα είναι γνωστό ως ‘Flossing’.

Όταν η Epic Games ρωτήθηκε από το Polygon σχετικά με τη μήνυση του 2 Milly, η εταιρία δήλωσε ότι δε θα κάνει κανένα σχόλιο.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio