Με Forg1ven και Jesiz ολοκληρώνεται το roster της Origen

Όταν πριν λίγα χρόνια, έκανε την εμφάνιση του ο οργανισμός των Origen, πολλοί πίστεψαν, πως η αίγλη και η ποιότητα που ακολουθούσε το όνομα του Xpeke, θα μεταφερόταν και στον οργανισμό που ο ίδιος δημιούργησε.

Τα βήματα που έγιναν από την αρχή, προκειμένου να μπει στο EULCS  η ομάδα, ήταν σταθερά και μεθοδικά. Οι οιωνοί ήταν θετικοί και ο κόσμος, είχε αγκαλιάσει την ομάδα.

Όμως παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχαμε δει όλοι στην αρχή, η ομάδα άρχισε να καταρρέει από την μια στιγμή στην άλλη. Ότι ενέσεις έγιναν, είτε στο roster, είτε στο management, η εντύπωση που έδινε η ομάδα, ήταν ενός “ασθενή¨που βρίσκεται στην εντατική.

Το κλίμα εντός της ομάδας ξεκίνησε να γίνεται πολύ κακό, με αποτέλεσμα παίχτες όπως οι: Amazing, Tabzz, Satorius, SoaZ να αποχωρούν και με δημοσιεύσεις στα Social Media τους, να εξηγούν πολύ γενικά τις αιτίες που τους οδήγησαν στην αποχώρηση. Αρχικά πολλοί πίστευαν, πως αιτία ήταν ο τότε προπονητής της ομάδας Nicholas “Nicothepico” Korsgård και γι’αυτό πολύ σύντομα την θέση του την πήρε ο Araneae.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν, το τότε bot lane της ομάδας Zven – Mithy αποχώρησε και η ομάδα προχώρησε σε συμφωνία με τον Forgiven. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν και ο Forgiven, αποχώρησε κι εκείνος με την σειρά του, κάνοντας τον Xpeke, να συμπληρώσει την θέση και να τον δούμε για πρώτη φορά ως adc. Έκτοτε, αποχώρησε το τμήμα management και τηρήθηκε σιγή ασυρμάτου η οποία έσπασε πριν λίγες ημέρες…

 

#OGresurrection

Πριν προχωρήσουμε στις ανακοινώσεις των δύο πρώτων παιχτών, που θα στελεχώσουν το νέο roster της ομάδας, να ενημερώσουμε πως στους επενδυτές μπαίνει ο γνωστός σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο Alvaro Arbeloa.

 

 

Ο πρώτος παίχτης που ανακοινώθηκε και θα μπει στη ζούγκλα, είναι ο γνωστός σε πολλούς inSec.

 

Ενώ ο δεύτερος, ο οποίος θα στελεχώσει το Top Lane, είναι ο Expect.

Αργά εχτές το βράδυ, ανακοινώθηκε πως το Anivia Kid aka Froggen, θα είναι ο mid laner της ομάδας. Κάτι που λίγο πολύ, είχαν καταλάβει όσοι παρακολουθούν το stream του, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνει συνεχώς practice στον EUW.

Please welcome the Anivia king: FR-OG-GEN#OGresurrection

Publiée par Origen sur jeudi 5 avril 2018

 

9/4/2018 UPDATE: Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά, στην Origen επιστρέφει ο δικός μας Forg1ven

Ενώ το Duo του στο Bot Lane, θα το συμπληρώσει ο Jesiz,

Μία πεντάδα φωτιά, με εμπειρία και skill μένει να δούμε πώς θα τα πάει στο Summoner’s Rift και ελπίζουμε η Origen αυτή την φορά να λάμψει!

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio