Με αίμα βάφτηκε MADDEN Tournament,στο Jackshonville της Φλώριντα

Φαίνεται πως η κυβέρνηση της Αμερικής, δεν παίρνει το μάθημα της. Η ελευθερία που υπάρχει όσον αφορά την χρήση όπλων σε αρκετές πολιτείες, καλά κρατεί. 

Τα ξημερώματα μάθαμε, πως ένας pro player του δημοφιλούς παιχνιδιού της EAMADDEN NFL, άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο παίχτες, τραυμάτισε άλλους εννιά και στο τέλος αυτοκτόνησε. Ο λόγος ήταν ο αποκλεισμός του, από την επόμενη φάση του tournament.

 

Ο δράστης ονομαζόταν David Katz και ήταν 24 ετών. Το tournament παρουσιαζόταν on stream και υπάρχουν video από την στιγμή των πυροβολισμών. Ήταν regional qualifying tournament για το Madden NFL 19 Classic tournament, και το έπαθλο ήταν $5,000.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Tweet της EA.

Όσον αφορά τους τραυματίες, μέχρι στιγμής έξι από αυτούς βρίσκονται στο University of Florida Health Jacksonville. Οι πέντε είναι σε σταθερή κατάσταση. ενώ ο έκτος σε σοβαρή κατάσταση. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 20-35 ετών. 

Το Twitch, «κατέβασε» το past broadcast του tournament ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα. Οι έρευνες συνεχίζονται και όπως κάθε φορά οι συζητήσεις για το αν πρέπει οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να οπλοφορούν έχουν φουντώσει. Αυτή την φορά όμως η μπάλα παίρνει και τους gamers, οπότε όπως είναι αναμενόμενο, ξεκινούν πάλι και οι συζητήσεις σχετικά με την χρήση του Η/Υ, τον εθισμό και παρόμοια θέματα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio