Μετά από χρόνια η Blizzard κυκλοφορεί νέο patch για το Diablo II

 

Το Diablo II μόλις έλαβε το πρώτο του patch από το 2011 (27 Οκτωβρίου για την ακρίβεια)! Το patch αυτό δεν αφορά το περιεχόμενο, όμως κάνει σίγουρη την ικανότητα του παιχνιδιού να παίζει ομαλά στις τρέχουσες πλατφόρμες.

 

Τι λέει η Blizzard για το 1.14a patch του Diablo II: “Αυτό το update εστιάζει στις δυσλειτουργίες συστήματος που παρουσιάζονται στα μοντέρνα λειτουργικά συστήματα. Σε σχετικές ειδήσεις, μπορείτε επιτέλους να ξεφορτωθείτε εκείνα τα παλιά Mac PowerPCs. Στο update συμπεριλαμβάνεται ένα νέο λαμπερό installer για το OSX.

 

Επίσης, αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στη βελτίωση της ικανότητάς μας στην αποφυγή cheat (ανιχνεύσεις και hacks). Πρέπει ακόμα να γίνει αρκετή δουλειά, αλλά βελτιωνόμαστε καθημερινά.

 

Υπάρχει ακόμα μια μεγάλη Diablo II κοινότητα σε όλο τον κόσμο, και σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να παίζετε μαζί μας. Αυτό το ταξίδι ξεκινά κάνοντας το Diablo II να παίζει σε μοντέρνες πλατφόρμες, αλλά δεν τελειώνει εκεί”.

 

Είναι καλό να βλέπουμε παιχνίδια να συνεχίζουν να λαμβάνουν την υποστήριξη που τους αξίζει, όχι μόνο από τους παίκτες, αλλά και από τους developers!

 

 

Πηγή: Kotaku

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε