Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της TSM!

 

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα tsm.gg, ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο ρόστερ της TSM, μετά από μία απογοητευτική χρονιά, που κατέληξε με την πρώιμη έξοδο της ομάδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τρεις παίχτες αποχωρούν: ο Marcus ‘Dyrus’ Hill και ο Jang-sik ‘Lustboy’ Ham  που επιθυμούν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση, καθώς και ο Lucas ‘Santorin’ Larsen ο οποίος θέλει να αφοσιωθεί στο streaming και το διάβασμα!

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Dyrus, του οποίου η κληρονομιά είναι αδιαμφισβήτητη, θα μετακομίσει στο “σπίτι συνταξιοδότησης” μαζί με τον επίσης βετεράνο και πρώην jungler της ομάδας Brian ‘TheOddOne’ Wyllie, έτσι ώστε να γίνει full-time streamer. “Μετά από 5 σεζόν αγωνιστικής δράσης, νομίζω ήρθε η ώρα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να παίξει με τέτοιους καταπληκτικούς συμπαίκτες. Έχω εξαντληθεί και δε θα ήταν δίκαιο να συνεχίσω χωρίς κάποιο κίνητρο. Θα μείνω όμως με την TSM και θα τους υποστηρίζω από το παρασκήνιο. Σας ευχαριστώ για όλα και ανυπομονώ να δω το νέο ρόστερ”, δήλωσε ο Αμερικάνος “θρύλος” του top lane.

 

Ο Lustboy, μέλος της ιστορικής Azubu Blaze, μπορεί να αποχωρεί από την ενεργό δράση, αλλά θα αναλάβει χρέη αναλυτή για την TSM και θα βοηθήσει στο σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Ο Κορεάτης support player δήλωσε: “Λόγω τραυματισμού στον ώμο αλλά και κούρασης, αποφάσισα να μη συνεχίσω ως ενεργός παίχτης, αλλά να παραμείνω στην TSM και να βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι οι fans και όλοι μου φέρθηκαν όμορφα και εκτιμώ τη δυνατότητα που μου έδωσε η TSM να αποδείξω τις ικανότητές μου, παρόλο που ήμουν απλά ένας ξένος”.

 

Τέλος, η λύση της συνεργασίας με το 19χρονο Santorin ήταν αμοιβαία, και φαίνεται πως ο Δανός jungler δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στην competitive σκηνή. “Πέρασα πολύ όμορφα όσο ήμουν μέλος της TSM, άλλα τώρα αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Όλοι ήταν καλοί μαζί μου και ο Andy (σ.σ Reginald) έκανε τα πάντα για να με βοηθήσει. Το πιο πιθανόν είναι να μην ξαναπαίξω competitive League Of Legends, αλλά θα προσπαθήσω να stream-άρω full-time, διαβάζοντας παράλληλα”, σχολίασε ο νεαρός jungler που κατηγορήθηκε για το παθητικό playstyle του.

 

Ο Andy ‘Reginald‘ Dinh, ιδιοκτήτης της TSM, ευχαρίστησε τους παίχτες και ιδιαίτερα τον καλό του φίλο Dyrus για την προσφορά τους, ενώ ο προπονητής Yoonsup ‘Locodoco’ Choi εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την έλευση του Lustboy σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. Η λύση της συνεργασίας με τους παραπάνω φαίνεται να έγινε σε καλό κλίμα και σίγουρα ήταν αναγκαία ώστε να αλλάξει η πορεία της άλλοτε κυρίαρχης ομάδας. Ο Dyrus και ο Lustboy είχαν κουραστεί κι αυτό αποτυπωνόταν στις τελευταίες τους εμφανίσεις, ενώ ο Santorin δεν ταίριαζε με το στυλ της ομάδας, η οποία χρειαζόταν έναν jungler που θα έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες.

 

 

Το τέλος μιας εποχής για την TSM, που με τη αποχώρηση του Dyrus, "έχασε" και το τελευταίο μέλος της "baylife" εποχής

Το τέλος μιας εποχής για την TSM, που με τη αποχώρηση του Dyrus, “έχασε” και το τελευταίο μέλος της “baylife” περιόδου

 

 

Ως αποτέλεσμα, θα γίνουν tryouts για τις θέσεις top, jungle και support, με τους υποψήφιους να πρέπει να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Καλό επίπεδο αγγλικών
  • Challenger ranking σε κάποιο από τα μεγάλα Region
  • Ικανότητα μετακόμισης στην Αμερική και στο gaming house της TSM
  • Θετικό mindset, ομαδικότητα, αποδοχή της κριτικής

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε την αίτηση σας στο e-mail tryouts@solomid, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα, τη ηλικία, τη θέση, το κίνητρο, την εμπειρία σας από την competitive σκηνή, καθώς και screenshot με το rank σας.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε