Μία δεκαετία μετά, το Team Fortress 2 παίρνει ένα νέο update

Το shooter game Team Fortress 2 παίρνει μια μεγάλη ενημέρωση αυτήν την εβδομάδα, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Το Jungle Inferno είναι ένας συνδυασμός χαρτών και σχεδίων, που δημιουργούνται εν μέρει από την Valve και εν μέρει από το community του παιχνιδιού.

Σήμερα, η Valve αποκάλυψε το Mercenary Park – ένα νέο χάρτη που μοιάζει με ένα μείγμα αυστραλιανών θεμάτων και του Jurassic Park. Επίσης δημιούργησε δύο νέα tactics – τα Yeti Punch και Yeti Smash. Κάποιοι λέγατε ότι η Valve δεν αναπτύσσει τα games της πλέον και μάλλον κάνανε λάθος.

Μαζί με αυτά είναι μια σειρά από χάρτες και τακτικές που έχει δημιουργήσει το community. Υπάρχει μια πλήρης λίστα στον ιστότοπο του Team Fortress 2. Παράλληλα με το ενημερωτικό site υπάρχει και ένα βιντεάκι – teaser που παρουσιάζει το update. Το εν λόγω βίντεο, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Team Fortress 2 στο YouTube. Δείτε το παρακάτω:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio