Μήπως το στάδιο του τελικού του LPL είναι το μέλλον για τα eSports του League;

To LPL κατασκευάζει ένα τεράστιο μοντέλο του Rift που θα έχει ολογράμματα.

Τα eSports του League of Legends έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία εφτά χρόνια. Πέρα από το μεγαλύτερο ανταγωνισμό και το μεγαλύτερο κοινό, έχουν βελτιωθεί και τα στάδια που φιλοξενούν τα eSports του League. Από το στριμωγμένο χώρο του πρώτου World Championship μέχρι τα ευρύχωρα στάδια που φιλοξενούν τα σημερινά τουρνουά, η αλλαγή φαίνεται ξεκάθαρα.

Αυτό το σαββατοκύριακο, όμως, τα πράγματα μάλλον θα πάνε σε άλλο επίπεδο στον τελικό του LPL που θα γίνει στο Nanjing YOG Sport Park Gymnasium του Ναντσίνγκ της Κίνας. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο κινέζικο φόρουμ Baidu Tieba, η ομάδα του LPL κατασκευάζει ένα αντίγραφο του Summoner’s Rift για τον τελικό. ‘Όπως βλέπουμε στο παρακάτω tweet από ένα χρήστη του Twitter, δείχνει φανταστικό:

https://twitter.com/iCrystalization/status/1039458564786597888

Τα πράγματα, όμως, δε σταματούν εδώ. Οι δύο ομάδες θα κάθονται στις δύο πλευρές του Rift και θα είναι στραμμένες προς το κέντρο του χάρτη. Στη μέση, σύμφωνα με το The Shotcaller, θα υπάρχουν ολογραφικές προβολές των παικτών σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό είναι σίγουρα σπουδαίο για τον τρόπο με τον οποίο οι fans βλέπουν και αλληλεπιδρούν με τα eSports. Έχουν υπάρξει και στο παρελθόν εταιρίες οι οποίες έχουν προσπαθήσει να συνδυάσουν το League με την πραγματικότητα. Αυτή, όμως, θα είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία θα εφαρμοστεί σε τόσο τεράστια κλίμακα.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio