Μέχρι και πορνοσταρ σε παροτρύνουν να κάνεις subscribe τον PiewDiePie

Εάν δεν γνωρίζεις το ”subscribe to PewDiePie” meme είσαι η εξαίρεση . Όπου και να κοιτάξεις στο internet θα βρεις κάπου  αυτές τις 3 λεξούλες.

Προς έκπληξη όλων μας, όπως προϊδεάζει και ο τίτλος, δεν έλειψε αυτό το meme να βρεθεί και σε μια ιστοσελίδα ελαφρώς ”άκυρη” με το gaming, το PornHub. Ένας φανατικός οπαδός του γνωστού streamer έκανε upload στο /r/PewdiepieSubmissions την παρακάτω εικόνα που η καλή μας φίλη Jasmine Grey δηλώνει και αυτή fan του PDP.

Δεν έλειψε το meme και σε comment σε διάφορα βίντεο της ίδιας ιστοσελίδας τα οποία δέχτηκαν αρκετό rage από τους χρήστες του site.

Το ασταμάτητο meme αυτό εμφανίζεται και στο 2018 edition of YouTube Rewind, μετά από την πετυχημένη προσπάθεια μίας youtuber να το κρύψει μέσα στο βίντεο.

Αυτή η, κατά την γνώμη μου, απαραίτητη πινελιά ήταν της animator Jaiden Animations.

 

H πιο ακραία προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερους subscribers στο κανάλι του PewDiePie , στην οποία υπενθυμίζει στον κόσμο την διαμάχη PDP και  T-Series, είναι το χακάρισμα διάφορων ταμειακών μηχανών σε όλον τον κόσμο με αποτέλεσμα να τυπώνουν αυτό….

 

Τέλος, ένας μαθητής 9 ετών, την ώρα που τραγουδούσε με το συγκρότημά του στο σχολείο έκλεισε την αυλαία λέγοντας, ”subscribe to PewDiePie”.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε