Κρυφό παιχνίδι μπάσκετ στο Messenger

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ανακαλύπτει κανείς κάτι κρυφό και μυστικό μέσω μιας απλής εφαρμογής.

Ένα απίστευτο χαρακτηριστικό βγήκε στην επιφάνεια και παρακάτω θα σας πούμε πως μπορείτε να παίξετε και εσείς μπάσκετ μέσω του Facebook messenger.

Πριν ανησυχήσετε για κάποιο τρελό κόλπο που πρέπει να κάνετε, μάθετε πως το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε κάνοντας απλές κινήσεις αλλά σας προειδοποιούμε οτι είναι άκρως εθιστικό.

ωω

Πρώτα από όλα βεβαιωθείτε πως έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Facebook messenger και απλά στείλτε την εικόνα της μπάλας μπάσκετ ως  emoji  σε έναν φίλο σας. Μετά πατήστε πάνω σε αυτήν την μπάλα και αμέσως θα εμφανιστεί μία μπασκέτα. Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο μετά παρά  μόνο να βάλετε την μπάλα στο καλάθι όσες φορές μπορείτε.

Δεν είναι βέβαια η μόνη φορά που ανακαλύπτεται κάτι τέτοιο καθώς λίγο καιρό πρίν κάποιος έχει βρεί παιχνίδι σκάκι μέσω του messenger.

 

ΠΗΓΗ:DIGITALSPY

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.