Κορυφαίοι παίκτες θα αγωνιστούν για $500.000 στο Secret Skirmish

Το πρώτο μεγάλο event του Fortnite θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Εχθές ειπώθηκε πως η Epic Games ελπίζει να δει περισσότερη σταθερότητα στα ανταγωνιστικά τουρνουά του Fortnite  το 2019. Επίσης ανακοίνωσε σήμερα ότι το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς θα είναι το Secret Skirmish. Ένα διήμερο επερχόμενο event με τους κορυφαίους παίκτες από κάθε προηγούμενο Open Fortnit. Οι παίκτες θα ανταγωνιστούν σε μάχες για χρηματικά έπαθλα αξίας 500.000 δολαρίων.

Οι πληροφορίες είναι λίγες – εξάλλου είναι μυστικές, θυμηθείτε – αλλά αυτό που ακούγεται είναι ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 14-15 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί σε «επίσημα κανάλια». Στην πραγματικότητα, η Epic Games είπε ότι η εκδήλωση θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην προετοιμασία της κάθε ομάδας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite.

«Μπορείτε να περιμένετε τον ίδιους πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες στο TwitchCon και στην PAX. Αλλά και να αναμένετε από εμάς να διερευνήσουμε επιπλέον … λειτουργίες … κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του διαγωνισμού«, δήλωσε η Epic. Αναμένετε περισσότερες πληροφορίες μέχρι την έναρξη του τουρνουά!!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio