Καθυστερεί η Closed Alpha του Praey for the Gods

Η No Matter Studios, εταιρία ανάπτυξης του εμπνευσμένου από το Shadow of the Colossus, Praey for the Gods, στο τελευταίο της newsletter, αναφέρει πως η Closed Alpha του παιχνιδιού θα μεταφερθεί για το 2018. Αρχικά , ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει μέσα στο 2017, όπως και η κυκλοφορία του τίτλου, αλλά η No Matter Studios, “χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει κάποια gameplay στοιχεία για την Closed Alpha”. Πιο συγκεκριμένα οι developers αναφέρουν πως ” μετά από κάποια playtests πιστεύουμε πως χρειαζόμαστε έναν χώρο όπου ο παίκτης να μπορέσει να εξοικειωθεί με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κάτι που αρχικά δεν είχαμε στα σχέδια μας για την Closed Alpha”.

Το Praey for the Gods, που έχει ως πηγή έμπνευσης το Shadow of the Colossus, είναι ένα third-person survival game, όπου ο παίκτης αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο του ατελείωτου χειμώνα που επικρατεί στον κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και να επιβιώσει από τους τεράστιους εχθρούς που τον περιμένουν στο ταξίδι του. Κανονικά ο τίτλος του ήταν Prey for the Gods, αλλά η No Matter Studios, δέχθηκε καταγγελία από την Zenimax/Bethesda καθώς θεωρήθηκε ότι “κλέβει” το νομικά κατοχυρωμένο “PREY” της Bethesda, κι ετσι αναγκάστηκε να αλλάξει τον τίτλο σε Praey for the Gods.

Επιπλέον έχει αναφερθεί πως το Praey for the Gods, δεν θα έχει κανενός είδους microtransactions, κάτι ιδιαίτερα ευνοοικό, σε μια περίοδο που υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το συγκεκριμένο feature. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Praey for the Gods, καθώς φαίνεται πως πρόκειται για αρκετά προσεγμένο τίτλο. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε