Θεατρική παράσταση με θέμα το League of Legends, στο Λονδίνο

Ότι το League of Legends, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια προσφέρουν συγκινήσεις είτε στον παίχτη είτε σε αυτούς που παρακολουθούν, είναι κάτι που το γνωρίζουμε.

 

Φαίνεται πως τα συναισθήματα που προκαλεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο ανταγωνισμός του, τράβηξαν την προσοχή της εταιρείας The Peaceful Defeat, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των θεατρικών παραγωγών στο Λονδίνο.

Έτσι λοιπόν ανέθεσαν στον Alex Benjamin, να γράψει το θεατρικό “Cotton“, το οποίο θα ανέβει στο Waterloo East Theatre τον Φεβρουάριο, στα πλαίσια του London’s VAULT Festival.

 

Όπως δήλωσε ο συγγραφέας, η υπόθεση έχει να κάνει με μία ομάδα, η οποία αποκλείεται από ένα tournament. Οι τρεις από τους παίχτες, αναγκάζονται να επανεξετάσουν την ζωή τους. Να δουν αν όλα αυτά που έκαναν είχαν νόημα, αν μπορούν να τα καταφέρουν στον “πραγματικό” κόσμο κι αν ναι τι τους έχει απομείνει σε αυτόν.

Το cast αποτελείται από νέους ηθοποιούς, το soundtrack έχει στοιχεία Jazz (δεν ξέρω πώς το σκέφτηκαν, αλλά δεν ταιριάζει) και στόχος είναι, το κοινό που παρακολουθεί esports, να δει το έργο και έτσι να εξερευνήσουν όλοι μαζί την σχέση που έχει ο άνθρωπος του σήμερα με τα video games.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε