Η Vodafone Giants παίρνει μέρος στο Ευρωπαϊκό LCS.

 

Φαίνεται ότι η Vodafone Giants έχει κρατήσει μια θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends στο μέλλον.

Η Giants Gaming είναι μέλος στο Ευρωπαϊκό LCS από το 2013 και πρόσφατα απέκτησε μια χορηγία από τη Vodafone, τον περασμένο Απρίλιο.

Τον περασμένο  Μάρτιο, η  Riot ανακοίνωσε ότι θα πάρει το μοντέλο που χρησιμοποιείται στο Βορειοαμερικάνικο League of Legends και θα το εφαρμόσει στο Ευρωπαϊκό LCS που θα ξεκινήσει το 2019. Το μοντέλο αυτό θα περιλαμβάνει μοίρασμα των εσόδων, αύξηση των μισθών (ip) των παικτών και θα σταματήσει ο υποβιβασμός. Οι ομάδες που θα γίνονται δεκτές στο Ευρωπαϊκό LCS  θα δεσμεύονται με τριετή συμμετοχή, η οποία θα καταργείται μόνο εάν οι ομάδες έχουν κακές επιδόσεις ή πειθαρχικά ζητήματα.

Παρόλο που η Vodafone Giants αγωνίζεται ήδη στο Ευρωπαϊκό LCS, αυτό δεν της εγγυάται μια θέση στο νέο μοντέλο του πρωταθλήματος. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει με τους οργανισμούς που στέλνουν χρήματα και σχεδιάζουν το πρωτάθλημα. Στο οποίο μετά η Riot θα απαιτήσει προσωπικές αναθεωρήσεις εφαρμογών μέχρι τον Σεπτέμβριο. Σε αυτό το σημείο, η Riot θα επιλέξει και θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ομάδων για το Ευρωπαϊκό LCS μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου. Οι buy-in τιμές για τα μέλη που διαμένουν στο χρηματιστήριο ξεκινούν περίπου στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Giants κέρδισαν την ένατη θέση κατά τη διάρκεια του φετινού εαρινού διαστήματος και είναι, μέχρι στιγμής, 1-5 στο EU LCS Summer Split στην ένατη θέση, λίγο πριν από την H2K.

Το Esports Insider αναφέρει: «Δεδομένου ότι περισσότερα πρωταθλήματα εξετάζουν το νέο μοντέλο, οι οργανώσεις είναι “πεινασμένες” για μια θέση στο νέο πρωτάθλημα του League of Legends. Αυτό δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη μιας και η Vodafone εισήλθε πρόσφατα στο LCS, πράγμα που ήταν πιθανότατα στα ραντάρ των εταιρειών κατά την απόκτηση του οργανισμού Giants.»

Περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα σημαίνει, ότι είναι ένα πολύ επιθυμητό πρωτάθλημα που μπορεί να σημαίνει μόνο καλά πράγματα για τα esports και το μέλλον του League of Legends LCS.

 

 

 

Επίσης η Vodafone Giants ανακοίνωσε στο twitter της: «Αγαπάμε το League of Legends και τη κοινότητά του, το παιχνίδι είναι ένα κομμάτι του DNA μας, για αυτό και υποβάλαμε αίτηση για μια μακροχρόνια συνεργασία με τη Riot Games στο Ευρωπαϊκό LCS. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ιστορίας μας μαζί με σας, τους οπαδούς μας.»

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio