Η UCLA Esports θα γίνει επίσημος αθλητικός όμιλος το σχολικό έτος 2018-2019

Η αθλητική ομάδα της UCLA club καλωσόρισε ένα νέο μέλος στις τάξεις της, την Πέμπτη.

Το eSports UCLA προστέθηκε επίσημα στη λίστα UCLA Recreation and Club Sports για τη σχολική χρονιά 2018-2019. Τα μέλη της ομάδας των eSports και της σχολικής διοίκησης συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους για να συζητήσουν, με ποιους τρόπους μπορούν να καταστήσουν τα συλλογικά παιχνίδια σε ένα σχολικό αθλητισμό.

Η ομάδα αθλητικών ομίλων, θα αποτελείται από έναν αριθμό σχολικών τάξεων. Ως έπαθλο θα υπάρχουν κάποιες αμοιβές για κάθε τίτλο παιχνιδιού στον οποίο συμμετέχει η κάθε ομάδα. Ο όμιλος θα περιλαμβάνει σημαντικούς τίτλους των e-Sports όπως το League of Legends,   Overwatch, Hearthstone, Dota 2 και Heroes of the Storm.

Οι νέες ομάδες Bruin θα αγωνιστούν σε πολλά συλλογικά, εθνικά και διεθνή τουρνουά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πολλά από τα διοργανωτικά τουρνουά κολλεγίων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μέσω της Tespa (ένα δικτύου που συνδέει τα συλλογικά κολέγια σε ολόκληρο το έθνος και απονέμει κέρδη περίπου 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρήματα υποτροφιών κάθε εποχή). Η Tespa φιλοξενεί αγώνες για πάνω από 25.000 αθλητές που ανήκουν σε παραπάνω από 1.200 σχολεία. Τα οποία που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Οι Bruins έχουν ήδη μία επιτυχημένη ομάδα στις τάξεις τους. Η ομάδα του Hearthstone τερμάτισε δεύτερη εθνικά στο συλλογικό πρωτάθλημα του Hearthstone φέτος, όπου κάθε μέλος της ομάδας κέρδισε $ 6.000 σε υποτροφίες.

Οι αιτήσεις για την εισαγωγή στις ομάδες θα αρχίσουν τον Αύγουστο, δήλωσε ο Cole Schwartz, ο νέος διευθυντής του αθλητικού ομίλου. Ο όμιλος e-Sports @UCLA αναζητά επίσης διαχειριστές ομάδων, αναλυτές και προπονητές για τις διάφορες ομάδες.

Ο όμιλος Esports @UCLA έγινε επίσημα καθιερωμένο Sport Club την Πέμπτη. Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τουρνουά μέσω Tespa και σε άλλους αγώνες σε όλη τη χώρα το επόμενο έτος. (Quanzhao He / Daily Bruin)

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε