Η Team Vitality ολοκληρώνει το roster της

 

Πριν από 2 μέρες σας ανακοινώσαμε (εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο) πως μια νέα ομάδα μπήκε στο Ευρωπαϊκό LCS με το όνομα Team Vitality μετά την αγορά της θέσης της Gambit Gaming έναντι 400.000 € και φαίνεται πως έχει σχηματίσει κιόλας το roster της με τρεις βετεράνους του παιχνιδιού και της competitive σκηνής και ένα αναδυόμενο αστέρι.

Σας είχαμε ανακοινώσει πως η ομάδα έχει υπογράψει με τον Raymond “kaSing” Tsang και θέλει να χτίσει μια καλή ομάδα πάνω σε αυτόν τον παίκτη. Η Team Vitality έχει χρονικό περιθώριο για να δημιουργήσει ένα roster μέχρι τον Ιανουάριο και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ κοντά στο να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα το roster της ομάδας.

Τις περασμένες εβδομάδες η ομάδα δοκίμαζε τον πρώην top laner της Gambit Gaming Lucas “Capochard” Simon-Meslet και όπως φαίνεται αυτός θα είναι ο νέος top laner της Team Vitality. Επιπλέον η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην jungler των Copenhagen Wolves και Elements Ilyas “Shook” Hartsema ο οποίος πολύ πιθανότατα επρόκειτο να υπογράψει.

Όσων αφορά τον mid laner της ομάδας εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ομάδα έχει υπογράψει ήδη με τον πρώην mid laner της ROCCAT Erlend “Nukeduck” Våtevik Holm από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας. Ο Nukeduck ξεκίνησε να ψάχνει για μια νέα ομάδα από τη στιγμή που οι Marcin “Jankos” Jankowski και Oskar “VandeR” Bogdan έφυγαν από την ROCCAT και υπέγραψαν με την H2K.

Στο bottom lane τώρα η Vitality αποφάσισε να ξανά ενώσει τον kaSing με τον πρώην συμπαίκτη του στην H2K Petter “Hjärnan” Freyschuss ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον δικό μας FORG1VEN πριν από μερικές εβδομάδες. Η ομάδα έχει πίστη στο bottom lane καθώς στο περασμένο split ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός όπου και οδήγησαν την ομάδα στην Τρίτη θέση του Ευρωπαϊκού LCS και το παγκόσμιο.

Τέλος, όσων αφορά τον προπονητή της ομάδας η Team Vitality θα κρατήσει τον πρώην προπονητή της Gambit Gaming Kévin “Shaunz” Ghanbarzadeh στην ομάδα ο οποίος απέδειξε πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολλές ικανότητες.

Να σημειωθεί πως ο Cabochard δέχτηκε προσφορές από τις Fnatic, ROCCAT και Elements. Επιπλέον εικάζεται πως τον πλησίασε και η Team Dignitas από το Αμερικάνικο LCS αλλά στη συνέχεια όπως φαίνεται υπέγραψαν με τον Lennart “Smittyj” Warkus.

Όπως φαίνεται το roster που έχει σχηματίσει η Team Vitality είναι αρκετά δυνατό και σίγουρα θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού LCS δίπλα στις Fnatic, Origen και H2K οι οποίες κατά το offseason δέχτηκαν πολλές αλλαγές στα roster τους.

ΠΗΓΉ: dailydot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio