Η Serena Williams στο promo του Overwatch League

Για πολλούς η Serena Williams, είναι η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών μιας και στην κατοχή της, έχει ένα πλήθος από μετάλλια και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Φαίνεται ότι αυτό το έλαβαν υπόψιν τους οι υπεύθυνοι της Blizzard και την επιστράτευσαν για το promo του Overwatch League.

Στόχος της Blizzard, είναι να μπλέξει αρμονικά τα eSports με τον παραδοσιακό αθλητισμό, μέσω του Overwatch League. Πώς θα το κάνει αυτό;

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Gio Hunt, το Overwatch League, θα φέρει μια νέα ανάσα στα eSports. “Θα υπάρχουν μόνιμες θέσεις για τις ομάδες προκειμένου οι ιδιοκτήτες των ομάδων, οι σπόνσορες και οι media partners, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μπορούν να δουλέψουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον”.  Γι’αυτό τον λόγο στην BlizzCon, εκτός από ιδιοκτήτες ομάδων eSports, καλεσμένοι ήταν και ιδιοκτήτες-μάνατζερς από παραδοσιακά αθλήματα.

“Στα eSports, έχει παρατηρηθεί ότι ο κόσμος δένεται με την ομάδα που υποστηρίζει όσο περνάει ο καιρός. Εφόσον οι ομάδες που θα δημιουργηθούν θα έχουν βάσεις γεωγραφικού χαρακτήρα, αυτό θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί σταθερό κοινό γύρω από τις ομάδες και γιατί όχι, να προσελκήσουν και νέο κοινό από τον παραδοσιακό αθλητισμό”.

Όπως ανέφερε ο  Overwatch esports director Nate Nanzer, το localizing των eSports ομάδων, θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί σταθερότητα στα eSports, όπως ακριβώς γίνεται και στον παραδοσιακό αθλητισμό”. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να βοηθηθεί το marketing και να υπάρξουν επενδύσεις στον χώρο αυτόν.

Η πρώτη season του Overwatch League θα ξεκινήσει το 2017. Θα χωρίζεται σε δύο seasons, Spring και Summer, ενώ θα υπάρχει η Off Season τον χειμώνα και το φθινόπωρο. Εκτός αυτού, η Blizzard θα δίνει στους παίχτες έναν Minimum μισθό, μιας και όλα τα υπόλοιπα θα καλύπτονται κανονικά από τις ομάδες στις οποίες θα αγωνίζονται.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr