Η Rockstar επέτρεψε σε gamer που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να παίξει το ακυκλοφόρητο Red Dead Redemption 2

Η εταιρία παιχνιδιών Rockstar επέτρεψε σε ένα παίκτη που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του λόγω κάποιας αρρώστιας να παίξει το πολύ-αναμενόμενο παιχνίδι Red Dead Redemption 2 ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του.

Ο Jurian, που είναι μεγάλος θαυμαστής του Red Dead Redemption, υποφέρει από μια κληρονομική ασθένεια που λέγεται νευροϊνωμάτωση τύπου 2. Η ασθένεια αυτή είναι θανατηφόρα. Όταν διαπίστωσε ότι μπορεί να μη ζει καν για να παίξει τη συνέχεια του παιχνιδιού, επικοινώνησε μαζί με τον πατέρα του με τη Rockstar. Την ιδέα την πήραν από προηγούμενες περιπτώσεις όπου είχε δοθεί ευκαιρία σε ασθενείς να παίξουν παιχνίδια πριν την κυκλοφορία τους.

Ο πατέρας του Jurian, ο Harm, επικοινώνησε με το στούντιο για να ρωτήσει αν επιτρέπεται να παίξει το παιχνίδι ο γιος του, που λατρεύει τα παιχνίδια. Το παιχνίδι, παρεμπιπτόντως, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

Το Rockstar Intel μετέφρασε και μοιράστηκε την ιστορία του Jurian, ο οποίος εξήγησε το εξής:

«Δυστυχώς, διανύω τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής μου. Η θεραπεία μου έχει ολοκληρωθεί. Από το 2004 πολεμάω μια σπάνια, χρόνια αρρώστια που λέγεται νευροϊνωμάτωση τύπου 2, η οποία δημιουργεί πολλούς “καλοήθεις” όγκους στο σώμα μου. Επέζησα αρκετά, όμως, τελείωσε τώρα».

Ο Harm ρώτησε την εταιρία αν είχαν αντίγραφο του παιχνιδιού, το οποίο επιτρεπόταν να παίξει ο γιος του κατ’ εξαίρεση. Ο Jurian εξήγησε ότι η Rockstar Netherlands ήταν πρόθυμη να τον αφήσει να παίξει το παιχνίδι, όμως, πρώτα έπρεπε να επικοινωνήσοει με τα κεντρικά της εταιρίας για να πάρουν την άδεια.

Ευτυχώς, τους επετράπη και δύο υπάλληλοι της Rockstar Netherlands επισκέφτηκαν τον Jurian με ένα προσωπικό demo του παιχνιδιού. Ο Jurian πέρασε ένα διασκεδαστικό απόγευμα παίζοντας το Red Dead Redemption 2.

Ήταν μια πραγματική απίστευτη χειρονομία. Η σκέψη μας βρίσκεται με τον Jurian και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio