Η Riot Games αλλάζει το επίσημο λογότυπό της

Η Riot φαίνεται να αλλάζει λογότυπο

Οι περισσότεροι παίκτες του League Of Legends μπορεί να έχουν απομνημονεύσει το intro στα video games της Riot, το εικονικό χέρι που χτυπά την οθόνη. Φαίνεται όμως πως η Riot Games αλλάζει το λογότυπό της κατά τη διάρκεια του 2019, αφού η εταιρεία σχεδιάζει ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο για την επίσημη ιστοσελίδα της.

Οι παίκτες παρατήρησαν ότι το λογότυπο έχει αλλάξει και στο Twitter, όταν ο λογαριασμός της Riot Games, είχε μια νέα εικόνα προφίλ σήμερα. Οι λογαριασμοί υποστήριξης και καρίερας του Twitter άλλαξαν επίσης τις εικόνες προφίλ τους.  Ο Mel “Swimbananas” Capperino-Garcia, ένας recruiter της Riot, δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο επίσης στο λογαριασμό του στο Twitter.

Το λογότυπο από ότι φαίνεται, έχει απλοποιηθεί αρκετά. Η γροθιά δεν φαίνεται τόσο δυναμική όσο πριν, το κείμενο έχει γίνει πολύ πιο μινιμαλιστικό και επίσης βλέπουμε πως η Riot επέλεξε μια βασική μπλοκ γραμματοσειρά σε αντίθεση με τη προηγούμενη γραφή.

Η κοινότητα έχει αντιδράσει αναπάντεχα στην αλλαγή μέχρι στιγμής. Στο subreddit League of Legends, πολλοί λένε ότι προτιμούν το παλιό λογότυπο. Κάποιοι δήλωσαν πως αυτή είναι η προσπάθεια της Riot να εκσυγχρονίσει το λογότυπο. Πράγμα που είναι αλήθεια, καθώς πολλά σχέδια λογοτύπων είναι πλέον πιο μινιμαλιστικά και εύκολα αναγνωρίσιμα.

Το παλιό λογότυπο χρησιμοποιούταν από την ίδρυση της εταιρείας video game το 2006. Παρόλα αυτά η Riot δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση με την αλλαγή του λογότυπου.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε