Η Riot προειδοποίησε τους ROX επειδή απέκλεισαν 5 support

Η Riot προειδοποίησε τους Rox σε αγώνα ενάντια των Vaevictis eSports για την στρατηγική τους.

Η ομάδα των Vaevictis eSports

Στις 17 του μήνα, οι ROX απέκλεισαν τις Nami, Janna, Lulu, τον Thresh και τον Braum, παίζοντας εναντίον των Vaevictis eSports στο ρωσικό LCL. Και για αυτό το λόγο η Riot Games τους έστειλε μια επίσημη προειδοποίηση σχετικά με τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Βέβαια αυτή η πράξη των ROX δεν είναι κάτι που απαγορεύεται από κάποιον κανόνα του παιχνιδιού. Ωστόσο τόσο η Riot Games όσο και η ευρύτερη κοινότητα του League of Legends, εξέλαβαν αυτή την πράξη ως έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα των Vaevictis Esports.

Να σημειωθεί πως η Vaevictis Esports συμμετέχει φέτος στο LCL με μια ομάδα που αποτελείται μόνο από γυναίκες. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η Riot τις υποστηρίζει τόσο. Αν θυμηθούμε πως και στον αγώνα των Vega Squadron ενάντια στους Vaevictis Esports, η Riot προειδοποίησε πάλι τους Vega Squadron.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Riot αυτές είναι οι τελευταίες προειδοποιήσεις που δίνει. Πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμωρίες των ROX και των Vega Squadron θα είναι πιο σοβαρές εάν υπάρξουν επανειλημμένες παραβιάσεις.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio