Η Riot δέχεται τον Bart στο League of Legends

Ο Bart από τους «The Simpsons», αποφασίζει να μπει στον χώρο των esports, αρχίζοντας με το League of Legends.

 

 

Οι The Simpsons διανύουν την 30η τους season κι όπως φαίνεται συνεχίζουν, να παρακολουθούν τα σημεία των καιρών. Έτσι λοιπόν, πολύ σύντομα θα δούμε τον Bart, να γίνεται μεγάλο όνομα στον χώρο των esports ως pro-player, ενώ παράλληλα ο Homer θα είναι ο προπονητής του.

Το επεισόδιο θα λέγεται «E My Sports» και προκειμένου οι παραγωγοί να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, συνεργάστηκαν με την Riot Games. Πιο συγκεκριμένα, η Riot ανέφερε πως: «Προκειμένου, το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται, συνεργαζόμαστε με την παραγωγή των The Simpsons. Με αυτό τον τρόπο, το επεισόδιο θα είναι όσο πιο σωστό γίνεται ούτως ώστε να μεταφερθεί το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παιχτών, των προπονητών και του κοινού.»

Από την πλευρά της Riot, τα άτομα που συνεργάστηκαν με την παραγωγή, είναι ο επικεφαλής των esports Whalen Rozell και ο γνωστός σε όλους μας σχολιαστής, David «Phreak«Turley.

Ένας από τους συγγραφείς της σειράς, ο Al Jean, με ανάρτηση στο Twitter, δήλωσε πως ο Bart θα παίζει έναν έκτο παίχτη, ο οποίος ονομάζεται Conflict of Enemies. (Μυρίζουν ζαβολιές, μπράβο Bart!). 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio