Η Riot αποκαλύπτει τα patches του LoL μέχρι το τέλος του 2019

Τα updates για το League of Legends «δίνουν και παίρνουν» και απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε μπόλικο δρόμο μπροστά μας.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η ίδια η developer του τίτλου, Riot. Η Αμερικάνικη εταιρεία έκανε γνωστά τα σχέδιά της για το υπόλοιπο του 2019, έως ότου κυκλοφορήσει το Patch 9.23. Η χρονιά ήταν ήδη πιεστική για την Riot, αν συμπεριλάβουμε την ένταξη των Teamfight Tactics, όπως και τους νέους champions. Ανάλογη αναμένεται και η συνέχεια, όπως θα δούμε και παρακάτω, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρχικά, το Patch 9.14 θα περιέχει ένα μεγάλο update για τους champions. Αρκεί να αναφέρουμε πως οι αλλαγές θα επηρεάσουν 30 χαρακτήρες, ενώ ακολούθως θα βγει ένα micro-Patch, ώστε να υπάρχουν οι διορθώσεις για τυχόν λάθη. Ακολούθως, τα Patch από το 9.15 έως και το 9.18, θα ρίξουν βάρος στην σταθερότητα και λιγότερο στην ισορροπία των αλλαγών του παιχνιδιού.

Σε παρόμοιους τόνους θα «κυμαίνεται» και το 9.19, το οποίο θα έχει ως στόχο να ετοιμάσει τους παίκτες εν’ όψει World Championship. Τα Patches από το 9.20 έως και το 9.22 αναμένεται να περιέχουν τεχνικές αλλαγές, οι οποίες «κρύβουν» ρίσκο στο να εφαρμοστούν πριν το Worlds 2019. Εν’ όψει των αλλαγών, ο διευθύνων σχεδιαστής της Riot, Andrei «Meddler» van Roon, δήλωσε:

«Γενικά προσπαθούμε να μην χαλάσουμε τον συγχρονισμό μεταξύ του κανονικού παιχνιδιού και του Worlds patch. Ως συνήθως, θα γίνει μπόλικη δουλειά στην preseason.»

Τέλος, το Patch 9.23, θα είναι το πρώτο της preseason. Αναμένεται για τα μέσα Νοέμβρη και περαιτέρω στοιχεία θα γίνουν γνωστά μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Tέλος, η Riot, σχεδιάζει την διαμόρφωση της Irelia στο Patch 9.15, κυρίως της κυριαρχίας της στην επαγγελματική σκηνή.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε