Η Riot αποκαλύπτει πόσο πιο περίπλοκος θα μπορούσε να ήταν ο Aphelios

Ο νέος χαρακτήρας του League of Legends, Aphelios, κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου και μάλιστα πολλοί fan του παιχνιδιού συγκλονίστηκαν από το φανταστικό του κιτ. Ωστόσο η Riot Games έχει αποκαλύψει πόσο πιο δυνατό θα μπορούσε να τον παρουσιάσει.

Στις 10 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να παίξετε με τον Aphelio, ο οποίος θα έχει τον ρόλο ενός marksman. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σαν τους υπόλοιπους marksman που υπάρχουν ήδη.

Αυτός ο νέος χαρακτήρας έχει ένα πολύ περίπλοκο κιτ, καθώς χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικά όπλα που αλλάζουν τόσο τις επιθέσεις, όσο και τις ικανότητές του. Αυτά τα όπλα είναι όλα μοναδικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοντινές αλλά και για μακρινές επιθέσεις, δίνοντάς του ένα δυναμικό playstyle.

Κάπου εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα καθώς όλα τα όπλα έχουν τις δικές τους ικανότητες και έχουν περιορισμένο αριθμό πυρομαχικών, έτσι ώστε οι παίκτες να τα αλλάζουν συνεχώς. Έτσι όπως καταλαβαίνεται, δίνεται στον χαρακτήρα η παροχή επτά διαφορετικών ικανοτήτων, καθώς και 17 διαφορετικοί συνδυασμοί για το Q του, το οποίο συνδυάζει δύο όπλα.

Πέντε από τα όπλα φαίνονται ήδη αρκετά δύσκολο να κυριαρχήσουν, καθώς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συνδυασμών που θα μπορούσαν να γίνουν μαζί τους. Ωστόσο, η Riot αποκάλυψε ότι ο αρχικός σχεδιασμός του χαρακτήρα ήταν απίστευτα περίπλοκος, καθώς είχε 25 διαφορετικά όπλα.

<<Όταν ξεκινήσαμε να εξερευνούμε την ιδέα να τερματίσουμε όλα τα όπλα, ο CertainlyT ήθελε να βάλει 25 όπλα επάνω του. Μου άρεσε αρκετά αυτή η ιδέα, αλλά LOL>>, δήλωσε ο σχεδιαστής Mark Yetter.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει ο χαρακτήρας ακόμη και με τόσα πολλά όπλα, καθώς αυτό θα του έδινε 27 διαφορετικές ικανότητες και ένα τρελό ποσό επιλογών.

Οι fan του League of Legfends συγκλονίστηκαν από την αποκάλυψη αυτή, καθώς επίσης μερικοί χαρακτήρισαν τους σχεδιαστές ως τρελούς ενώ άλλοι τους χαρακτήρισαν ως δημιουργικούς και μοναδικούς, ακόμα και αν κάτι τέτοιο ίσως να είναι λιγάκι τραβηγμένο.

Ο Aphelios θα είναι δύσκολο να τερματιστεί χάρη των πολλών και διάφορων ικανοτήτων και όπλων που του παρέχονται. Αλλά τουλάχιστον οι παίκτες θα μπορούν να είναι ευγνώμων, διότι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν 25 διαφορετικά όπλα και εκατοντάδες συνδυασμούς του.

Πείτε μας πως σας φαίνεται ο νέος παίκτης, αν σας άρεσε και γενικά τη δική σας ιδέα, αφήνοντας ένα σχόλιο από κάτω.

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε