Η Riot έριξε Ban στον Dunkey

Όσοι γνωρίζετε τον Youtuber Dunkey, ξέρετε το είδος των βίντεο που κάνει για το League of Legends. Πάντα θα γελάσει και θα διασκεδάσει κάποιος με αυτά, ενώ συνήθως με αστείο τρόπο στα video του λέει πάντα αυτά που σκεφτόμαστε πολλοί όσον αφορά το παιχνίδι.

Πριν λίγες μέρες όμως, όπως μοιράστηκε με το κοινό του μέσω του Twitter, ο φίλος μας ο Dunkey “έφαγε” ένα ωραιότατο ban για 14 μέρες. Σύμφωνα με το screenshot που μοιράστηκε με τον κόσμο, ο λόγος ήταν ότι επέδειξε τοξική συμπεριφορά σε ranked παιχνίδια.

 

 

 

Ο ίδιος εξαγριώθηκε και μάλιστα δήλωσε ότι για την ώρα δεν θα κάνει βίντεο για το League of Legends και δε ξέρει αν θα ξανακάνει γενικότερα. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει δώσει μερικά δικαιώματα.. Έχει φανεί κατά καιρούς σε διάφορα βιντεάκια του, να γίνεται εριστικός στο chat κι έχει κάνει και αντίστοιχο βίντεο που δείχνει την “στρατηγική” των 10′ AFK.

 

 

Από την άλλη η Riot, έχει το “κακό” ελάττωμα, όταν κάποιος παίχτης τιμωρείται με ban, στο μήνυμα που του στέλνει να μην λέει τους συγκεκριμένους λόγους ή σε ποιο παιχνίδι τσίμπησε τα reports για να ξέρει κι αυτός τι να διορθώσει. Ωστόστο κι ο ίδιος ο Dunkey, μέχρι και σήμερα πέραν του να είναι θυμωμένος και να παραπονιέται, δεν λέει τι ακριβώς έκανε για να μάθει ο κόσμος τι να ΜΗΝ κάνει.

Streamers και Youtubers με τόσο μεγάλα νούμερα κοινού, θα έπρεπε να προσέχουν λιγάκι γιατί καλώς ή κακώς αρκετές φορές είναι παράδειγμα προς μίμηση και είναι κρίμα η πολύ καλή δουλειά που κάνουν να πηγαίνει στράφι.

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr