Η Riot άρει permanent ban σε επαγγελματία παίχτη

Στις αρχές του 2013 η Riot games εξέδωσε permanent ban εναντίον των παιχτών Nicolaj Jensen και Khaled Abusagr επειδή είχαν συνεχόμενη τοξική συμπεριφορά και συμμετοχή σε επιθέσεις DDoS εναντίον άλλων παιχτών.

Εχθές τελικά, η Riot αναθεώρησε το ban εναντίον του Jensen και ανέστειλε το ban, που σημαίνει πως ο παίχτης είναι πλέον διαθέσιμος να ξανά αρχίσει να παίζει επαγγελματικά από τις 11 Μαΐου φέτος.

Η αναστολή του ban έγινε ως μέρος των αλλαγών της Riot σχετικά με την πολιτική των bans και permabans, που πλέον δίνουν έμφαση στον στόχο να συμμορφώσουν παρά να τιμωρήσουν μόνο.

Στην περίπτωση του Jensen, ο παίχτης έδειξε μεγάλη βελτίωση συμπεριφοράς πάνω από το κανονικό σε όλα τα account του από τις αρχές του 2014, σύμφωνα με την Riot.

Ο Jensen είναι ο πρώτος επαγγελματίας παίχτης του League of Legends που του αναστάλθηκε η ποινή και λόγω αυτού η Riot έδωσε περισσότερη προσοχή για να το κάνει σωστά.

Όμως, από την άλλη ο Abusagr, δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει σύμφωνα με την Riot. Ο παίχτης δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και η αρνητική του συμπεριφορά συνεχίζεται στα παιχνίδια του. Το πιο active account του έχει φάει κάποιο report στο 47% των παιχνιδιών του, τις τελευταίες 90 μέρες και 50% τις τελευταίες 60 μέρες.

Έχει λάβει 1830 reports σε 590 παιχνίδια, 70% των οποίων ήταν για offensive language, verbal abuse και negative attitude.

Σε ανακοίνωσή της η Riot έγραψε: “Λόγω της έλλειψής του να συμμορφωθεί η περίπτωση του Abusagr θα ξανά θεωρηθεί το καλοκαίρι το 2017.”

Source: PCGamer

Kohar over and out!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε