Η Red Bull ανακοίνωσε το νέο της esports studio, Red Bull Gaming Sphere

H Red Bull ανακοίνωσε σήμερα το νέο της esports studio, ονόματι Red Bull Gaming Sphere, το οποίο βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο esports studio στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Το Red Bull Gaming Sphere βρίσκεται συγκεκριμένα στο Shoreditch του Λονδίνου και αναμένεται να αποτέλεσει το μεγαλύτερο στο είδος του στην Βρετανία. Η Red Bull στοχεύει στο να γίνει το Gaming Sphere, ένας κόμβος για τουρνουά esports όσο και για gaming communities, ενώ αναμένεται να ανοίξει για το κοινό αργότερα μέσα στον μήνα. Η ίδια η Red Bull φυσικά θα διοργανώσει events και τουρνουά στο Red Bull Gaming Sphere, φιλοδοξώντας στην ανάπτυξη της esports σκηνής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο χώρος του Gaming Sphere είναι ειδικά σχεδιασμένος για πολλαπλές χρήσεις, έτσι ώστε να μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα και να διευκολύνει οποιοδήποτε τύπο event. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να παίξουν με επαγγελματίες esport gamers, μέσω διάφορων workshops και δραστηριοτήτων του χώρου, ενώ θα υπάρχουν ακόμα και in-house leaderboards για όλους τους επισκέπτες του Red Bull Gaming Sphere.Το Red Bull Gaming Sphere του Λονδίνου, μάλιστα, είναι το δεύτερο που ανακοινώνει η εταιρία, με το πρώτο να έχει κάνει την εμφάνιση του πριν έναν μήνα στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με δηλώση της Red Bull, ο στόχος είναι “αυτά τα νέα studios έχουν σαν στόχο να γίνουν ένα σπίτι για τους gamers στις περιοχές αυτές, ενώ η κίνηση μας αυτή αντιπροσωπέυει της συνεχόμενη μας προσπάθεια και αφοσίωση στις online gaming κοινότητες και στις esports κοινότητες”.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό του Gaming Sphere η Red Bull ανακοίνωσε πως έχει ήδη κλείσει συμφωνίες με μεγάλους προμηθευτές hardware και περιφερειακών όπως ASUS Republic of Gamers, Noblechairs, και Newegg.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε