Η Red Bull έγινε επίσημος χορηγός του League Of Legends

Η Riot Games ανακοίνωσε πως η Red Bull θα είναι ο επίσημος συνεργάτης ενεργειακού ποτού των παγκόσμιων εκδηλώσεων του League of Legends. Πρόκειται για μια επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της Riot Games και της Red Bull που συμπεριέλαβαν ήδη το LEC και το CBLOL.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Red Bull θα είναι χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, του Mid-Season Invitational και του All-Star Event. Ο Naz Aletaha, επικεφαλής της Global Esports Partnerships και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων για τους αγώνες της Riot, σχολίασε τη συνεργασία λέγοντας: <<Η Red Bull έχει υποστηρίξει πάρα πολύ τον αθλητισμό, τα esports και το gaming γενικότερα. Η βαθιά κατανόηση και εκτίμησή τους για την κουλτούρα των παιχνιδιών και η επιθυμία τους να ανεφοδιάζουν συνεχώς το μπαρ για τους οπαδούς, τους καθιστά ιδανικό συνεργάτη. Η League of Legends esports είναι μια παγκόσμια, πολύπλευρη αθλητική και ψυχαγωγική ιδιοκτησία που δεσμεύεται να καινοτομεί και να διαμορφώνει το μέλλον του αθλήματος και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και πάλι με την Red Bull >>.

Η Red Bull σύναψε μια συνεργασία, όπως και άλλες εταιρείες σαν τη Mastercard, η Alienware, η State Farm, η Secretlab, η Louis Vuitton και την πρόσφατα ανακοινωθέν OPPO, ως συνεργάτης των παγκόσμιων εκδηλώσεων της Riot Games.

Τον περασμένο μήνα, η G2 Esports ανακοίνωσε επίσης μια πολυετή συμφωνία με το σήμα του ενεργειακού ποτού το οποίο και χορηγεί και τους ENCE, North, OG, BIG, LEC, Cloud9 και 100 Thieves.

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε