Η Origen εκτός EU LCS λόγω βαθμολογίας

Μετά από το χθεσινό παιχνίδι εναντίον της Fnatic, η Origen δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να κερδίσει τους πόντους που απαιτούνται για την εξασφάλιση θέσης στα playoffs του καλοκαιριάτικου split του EU LCS.

Για την ακρίβεια, η Origen κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, έχασε όμως το δεύτερο. Με τελικό αποτέλεσμα 1-1, η Origen συγκεντρώνει συνολικά 14 βαθμούς.

 

bandicam 2016-07-23 09-56-58-910

 

Οι βαθμοί αυτοί όμως δεν είναι αρκετοί αφού η Origen δεν μπορεί να φτάσει την 7η θέση και να προκριθεί ακόμα και αν κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η Origen κυριάρχησε στο πρώτο παιχνίδι με 21-8 γενικό score, η Fnatic όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και κέρδισε το δεύτερο σβήνοντας τις ελπίδες της ισπανικής ομάδας.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς την εξέλιξη της Origen στο πρωτάθλημα για να καταλάβει πόσο πολύ πίσω έχει μείνει. Αν και είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όντας στην αρχή δεύτερη στο LCS αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη από το τέλος.

Η αποτυχία της Origen στο split και η αδυναμία της να εξασφαλίσει θέση στα playoff σχολιάστηκε και από τον Riot Quickshot:

 

 

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της ομάδας, Enrique xPeke Cedeño έπαιξε χθες στο ρόλο του ADC, γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες αφού ο Augustas Toaster Ruplys είχε ήδη παίξει για τις εβδομάδες 7 και 8.

Μαζί με την Origen, η Roccat έχασε και αυτή κάθε ελπίδα για τα playoffs αφού έχασε πανηγυρικά από τους Unicorns of Love με 2-0.

 

Πηγή: theScore esports.com

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.