Η Moira κάνει τη Mei να κλάψει στη νέα συζήτηση που έχουν οι δυο τους στο Overwatch

Η ηρωίδα του Overwatch Moira πήρε κάποια καινούργια voice line interactions με το καινούργιο patch του παιχνιδιού, ανάμεσά τους είναι και μια συζήτηση η οποία κάνει τη Mei να αποχωρήσει από αυτή με δάκρια.

Όταν η Moira και η Mei βρεθούν στην ίδια ομάδα, η Moira ξεκινάει μια συζήτηση με τη Mei μέσω της οποίας εκφράζει το ενδιαφέρον της για μια έρευνα.

«Δρ. Ζάου, ενδιαφέρομαι για την έρευνα των συναδέλφων σας σχετικά με τη μακροχρόνια επίδραση της κρυογονικής ψύξης».

«Μάλιστα… Ναι… Σίγουρα… Ίσως…».

Η φωνή της Mei σβήνει λίγο πριν αρχίσει να κλαίει, καθώς θυμάται ότι όλοι οι συνάδελφοί της είναι νεκροί.

Το παρελθόν της Mei το είδαμε στο μικρό κλιπάκι “Rise and Shine”.

Εκεί βλέπουμε τη Mei να ξυπνάει από ένα θάλαμο κρυογονικής και να μαθαίνει ότι έχουν περάσει χρόνια και ότι οι συνάδελφοί της πέθαναν δίπλα της. Η Moira δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά της Mei, όμως, φάνηκε να μη γνωρίζει τι της συνέβη. Δε γνωρίζουμε αν είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Moira οι οποίες γίνονταν γύρω από την Blackwatch και το Overwatch, το ίδιο διάστημα που η Mei βρισκόταν σε διάφορους σταθμούς της Ασίας και κυρίως της Ανταρκτικής.

Τα νέα voice lines του Overwatch, πέρα από της Moira, συμπεριλαμβάνουν και ένα meme voice line του Genji στο οποίο λέει “You Need Healing”, καθώς και μία συζήτηση ανάμεσα στη Mercy και τον Lucio η οποία αναφέρεται στη ζωή του δεύτερου.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε