Η Liv Tyler μπορεί να εμφανιστεί ως Betty Ross στο ‘She-Hulk’ της Marvel

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει το Disney+ και λέγεται ότι θα έχει μια ποικιλία από τις σειρές του MCU. Ανάμεσα στα πολλά σόου που ανακοινώθηκαν φέτος βρίσκεται και το ‘She-Hulk’ που θα αφορά την ιστορία της Τζένιφερ Γουόλτερ, της ξαδέλφης του Μπρους Μπάνερ (Hulk) στα κόμικς.

Η ηρωίδα είναι δικηγόρος στο φως της μέρας κι έλαβε τις δυνάμεις της από μια επείγουσα μετάγγιση αίματος από τον Μπάνερ, έπειτα από ένα ατύχημα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο, αλλά υπάρχει μια φήμη που θέλει τη Liv Tyler (The Strangers, Armageddon) να επιστρέφει ως Betty Ross, την οποία είχε υποδυθεί στην ταινία ‘Ο Απίθανος Hulk’ με πρωταγωνιστή των Edward Norton (American History X, Primal Fear).

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, θα ήταν ωραίο να δούμε τη Liv Tyler να επιστρέφει στο MCU. Μερικές άλλες επερχόμενες σειρές της Marvel είναι και το ‘The Falcon and the Winter Soldier’, το ‘Hawkeye’, το ‘Loki’ και το ‘WandaVision’.

Πέραν του ‘She-Hulk’, κατά τη διάρκεια του D23 Expo ανακοινώθηκαν και τα ‘Ms. Marvel’ και ‘Moon Kinght’. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας γι’ αυτές τις τρεις σειρές.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε