Η KFC κυκλοφορεί VR Game,για να μάθετε να μαγειρεύετε!

Πώς θα σας φαινόταν, να είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και να πρέπει να μαγειρέψετε σωστά το κοτόπουλο ώστε να καταφέρετε να δραπετεύσετε;

 

screenshot_3

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η γνωστή εταιρεία fast food, KFC, προκειμένου να εκπαιδεύσει πιο διασκεδαστικά αν θέλετε, τους υπαλλήλους της, κυκλοφόρησε ένα νέο VR παιχνίδι, προκειμένου να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το παιχνίδι που για πολλούς έχει κάτι από BioShock, έχει σκοπό να προσφέρει ρεαλισμό μέσω του συστήματος VR και να μάθει τα μυστικά της δημοφιλούς συνταγής της εταιρείας σε κάθε υπάλληλο.

Η ιστορία του παιχνιδιού, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σας να βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο και προκειμένου να μπορέσει να φύγει, πρέπει να μαγειρέψει σωστά ότι του ζητηθεί. 

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που παρακολούθησαν το video, που θα δείτε παρακάτω και βρήκαν το παιχνίδι αυτό ανατριχιαστικό, μιας και όπως θα δείτε τα χέρια μοιάζουν να είναι κομμένα και δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο και την αίσθηση της κλειστοφοβίας. Γεγονός πάντως είναι, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη κίνηση που κάνει η KFC. Κατά καιρούς, έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν ανάλογα projects, προκειμένου να θεωρηθεί η εταιρεία και ότι ακολουθεί τα σημεία των καιρών και να βοηθήσει τους υπαλλήλους της να εξελιχθούν πιο γρήγορα. 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr