Η Kayle και η Morgana ανανεώνονται

Φαίνεται πως σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερο Kayle και Morgana. Όπως όλοι γνωρίζαμε, οι δύο αδερφές θα δεχόντουσαν update. 

Οι αλλαγές όπως βλέπουμε και στο παραπάνω video, δεν μοιάζουν να είναι τόσο μεγάλες. Από την μία έχουμε την Kayle, σε όλο της το μεγαλείο, αλλά πιο ραφιναρισμένη. Τα skills μοιάζουν πάνω-κάτω με αυτά που χρησιμοποιεί τώρα. Έχει ακόμη επιθέσεις από μακριά και γίνεται άτρωτη από ότι καταλαβαίνουμε, όμως το ενδιαφέρον εδώ είναι το skill που δείχνει να καλεί σπαθιά από τον ουρανό. Επίσης αν παρατηρήσετε, τα φτερά τις κάποιες στιγμές αλλάζουν χρώμα. 

Από την άλλη της Morgana, το update μοιάζει περισσότερο να είναι visual (βέβαια εμένα μου θυμίζει και λίγο Evelynn). Έχει αλλάξει η φωνή της και οι κινήσεις της, το Q σταθερή αξία, αν σε πετύχει πας AFK μια βδομάδα μέχρι να φύγει.

Περιμένουμε τα επίσημα notes/videos, προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Γεγονός είναι πως τα κορίτσια, πέρασαν με επιτυχία από τα χέρια του πλαστικού χειρούργου. Τι λέτε; 😀

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio