Η G2.Kinguin έφτιαξε ομάδα για το Overwatch!

 

Η G2.Kinguin ανακοίνωσε εχθές πως  θα επεκταθεί στο Overwatch, τον νέο τίτλο της Blizzard. Οι παίχτες της νεοσύστατης ομάδας προέρχονται από αρκετές χώρες της Ευρώπης και ήταν από τους πιο επιτυχημένους παίχτες στο Team Fortress 2.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μπαίνουμε στο competitive scene του αναμενόμενου shooter της Blizzard, Overwatch, με την απόκτηση ομάδας η οποία θα μας αντιπροσωπεύσει σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.

Πιστεύουμε πως το Overwatch έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο τίτλο στον χώρο των eSports, και σαν οργανισμός που βρίσκεται στο μέτωπο των εξελίξεων, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα για να πάρει μέρος, όπως όλα δείχνουν, σε μια συναρπαστική competitive scene.»

 

Η ομάδα απαρτίζεται από τους: Hugo «Flippy» Perhirin, Seb «Numlocked» Barton, Stefan «schocky» Berends, Michael «Mike» Adams, Théo «Tek» Guillebaud και Jean-Louis «KnOxXx» Boyer.

Όλοι αυτοί οι παίχτες έχουν αρκετά achievements στο ενεργητικό τους στον χώρο του Team Fortress 2, και online και offline και στην G2.Kinguin είναι σίγουροι πως θα διαπρέψουν και στον χώρο του Overwatch, μόλις ξεκινήσουν τα τουρνουά.

Τέλος ο Michael «Mitsy» Debus θα είναι ο αντικαταστάτης παίχτης και ο manager της ομάδας.

 

g2 kinguin team overwatch tig

G2.Kinguin Team Roster (source: http://www.g2esports.com)

 

Ο Jakub «Lothar» Szygulski, Chief Gaming Officer της G2.Kinguin, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την επέκταση του οργανισμού στο Overwatch:

«Ως ένθερμος gamer και βετεράνος των FPS παιχνιδιών (και φαν της Blizzard) ήμουν τρομερά ενθουσιασμένος όταν ανακοινώθηκε το Overwatch. Μου είναι αδιανόητο αυτός ο τίτλος να μην κάνει ένα μεγάλο μπαμ στην competitive scene, και ο συνδυασμός στοιχείων από FPS και MOBA θα κάνει αυτό το παιχνίδι μοναδικό σε όλο τον χώρο των eSports, οπότε ήταν φυσικό επακόλουθο για μένα προσωπικά να ψάξω και να βρω μια ικανή και φιλόδοξη ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει τα χρώματα και τις αξίες μας.

Είμαι στην περήφανη θέση να πω πως η G2 είναι από τους πρώτους οργανισμούς που φέρνει την δική της ομάδα στο Overwatch, του οποίου είμαι ήδη τεράστιος φαν. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα τουρνουά που θα γίνουν και τον συναγωνισμό που θα εμφανιστούν μελλοντικά. Τολμώ να πω πως η G2 θα είναι οι καλύτεροι! Παρακαλώ υποδεχτείτε την καινούρια μας ομάδα!»

 

Ο Stefan “schocky” Berends μοιράστηκε της σκέψεις του για τον ερχομό του στην G2 και τις προσδοκίες του για το Overwatch, λέγοντας:

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δόθηκε να συνεργαστούμε με την G2. Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει τεράστια πείρα και μεγάλες δυνατότητες για να φτάσουμε ψηλά στο Overwatch, και με την υποστήριξη της G2 και την Blizzard η οποία εργάζεται σκληρά για την eSports πλευρά του παιχνιδιού, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι με το τι επιφυλάσσει το μέλλον.»

Source: G2esports

Kohar over and out!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio