Η FunPlus Phoenix δωρίζει 2 εκ. Γιούαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια League of Legends, FunPlus Phoenix δώρισε 2 εκ. γιουάν (περίπου 300.000 ευρώ), για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού.

Παίκτες, προπονητές και εργαζόμενοι στον οργανισμό, συγκέντρωσαν το συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές στην έρευνα και αντιμετώπιση της επιδημίας η οποία ξέσπασε αρχές Ιανουαρίου.

Τα χρήματα θα βοηθήσουν τους πολίτες της Wuhan, καθώς θα τους δοθούν φάρμακα και εργαλεία τα οποία θα βοηθήσουν στην προστασία των πολιτών και τον περιορισμό του ιού. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η κυβέρνηση της Κίνας, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του ιού, έχει θέσει σε καραντίνα τους πολίτες της Wuhan.

Η κίνηση της FunPlus Phoenix, έρχεται να ενισχύσει μια σειρά δράσεων από οργανισμούς και εταιρείες, οι οποίες συντελούν στην βοήθεια του έργου των αρχών. Η Tencent δώρισε 43 εκ. δολάρια για τον ίδιο σκοπό, ενώ παράλληλα η Riot Games, έκανε γνωστό πως θα καθυστερήσει η έναρξη της δεύτερης εβδομάδας του LPL, μέχρι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια παικτών και κοινού.

Αντίστοιχα θα καθυστερήσει η έναρξη του PCS, ενώ οι αγωνιστικές του LCK θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε