Η Fnatic επέστρεψε στον Ευρωπαϊκό θρόνο με 3-0 επί της G2

Εχτές η Fnatic, απέδειξε και με το παραπάνω πως άφησε πίσω της για τα καλά τον κακό της εαυτό και γύρισε σελίδα, καθώς με ένα 3-0 στέφθηκε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το Spring Split του EU LCS 2018.

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της ομάδας, γνωρίζουν πως τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρξαν πολλά προβλήματα και πολλές αλλαγές στο roster της. Παρόλαυτά, η δουλειά που έπεσε τόσο από τους παίχτες όσο και από το προπονητικό τμήμα, έπιασε τόπο, καθώς εχτές είδαμε μια δεμένη ομάδα, που οι παίχτες δεν ενδιαφερόντουσαν για την προσωπική τους προβολή, αλλά για την νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι, είδαμε τα αναμενόμενα target bans. Καμία ομάδα δεν φάνηκε να ζορίζεται βέβαια και όπως συνηθίζουν οι G2, το first blood το έκανε ο Jungler της ομάδας, Marcin “Jankos” Jankowsi, αποδεικνύοντας πως δικαιολογημένα έχει τον τίτλο του “first blood king”. 

 

 

Το παιχνίδι, κυλούσε όπως ήθελαν οι G2, μιας και είχαν το πάνω χέρι στα teamfights και στα calls. Οι παίχτες της Fnatic, όμως είχαν αρκετές φορές τις απαντήσεις και απλά περίμεναν την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς το μόνο που χρειαζόντουσαν ήταν χρόνος για να scale-άρουν. Το λάθος των G2, ήταν πως δεν κατάφεραν να πιάσουν τον Rekkles και από την φάση των picks & bans, φρόντισαν να του αφήσουν “ελεύθερη” την Tristana.

 

 

Στα χτεσινά παιχνίδια, είδαμε έναν Rekkles που έδωσε μαθήματα όσον αφορά το gameplay. Ενώ η εξέλιξη του ως παίχτης είναι πλέον αδιαμφισβήτητη. Στα προηγούμενα splits, ήταν επιθετικός και αρκετές φορές δεν υπολόγιζε τις κινήσεις του όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γυρίζει “τούμπα” για την ομάδα του. Στο 2ο παιχνίδι, έκανε επίσημο Pentakill, ολοκληρώνοντας στην ουσία την πάσα που του έκανε ο mid laner της ομάδας του Caps.

Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως δεν ήταν μόνο ο Rekkles, που έδωσε ρεσιτάλ εχτές. Ο mid laner Rasmus “Caps” Winther, έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι και μπορεί πλέον να είναι περήφανος, καθώς απέδειξε τόσο στον εαυτό του, όσο και σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν ποιος είναι ο καλύτερος EU mid laner, αυτή την στιγμή. Σε αντίθεση με τον Luka “PerkZ” Perkovic, που εχτές αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

 

Με την νίκη αυτή, η Fnatic αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο Mid-Season Invitational, στο πρώτο Διεθνές τουρνουά για το 2018. 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio