Η Epic Games κάνει μύνηση στα Real-life Fortnite Events

Η Epic Games μυνήει την Exciting Events, η διοργανώτρια πίσω από το καταστροφικό Fortnite Live στο Norwich το Σαββατοκύριακο. Αρχικά χαρακτηρίστηκε ως το «Fortnite Event of the Year», ωστόσο η Epic Games θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν αποτελεί μέρος του γεγονότος.

Ένας εκπρόσωπος από την Epic δήλωσε: «Η ποιότητα της εμπειρίας των παικτών είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, είτε μέσα στο παιχνίδι είτε σε επίσημες δημόσιες εκδηλώσεις, όπως το Fortnite Pro-Am του περασμένου έτους».

Το κόστος των εισιτηρίων ξεκινούσε από £ 12, με τα βραχιολάκια για απεριόριστη πρόσβαση σε δραστηριότητες να κοστίζουν επιπλέον £ 20. Ωστόσο, για πολλούς γονείς, το συνολικό κόστος ήταν πολύ υψηλότερο αν συμπεριληφθεί και το ταξίδι, το κατάλυμα και το φαγητό.

Ο υπεύθυνος οργάνωσης, Shaun Lord, παραδέχεται ανοιχτά ότι το event είχε προβλήματα. Είχε μια ομάδα 19 ατόμων που βοηθούσαν, που δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Επιπλέον, μιλώντας στο BBC, ο Lord αρνείται ότι παραπλάνησε τους οπαδούς να πιστεύουν ότι είναι επίσημο γεγονός. «Το Fortnite Live ήταν πάντα ένα ανεπίσημο γεγονός που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους Fortnite», λέει ο Lord.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio